Alina-palvelut Kuopiossa

Kuopion Alina-yritykset löytyvät kaupungin keskustassa osoitteesta Maaherrankatu 15 ja Puijonlaaksossa Kiekkotie 4:ssä. Toimistomme ovat auki sopimuksen mukaan. Palvelulinjamme ovat kotityöpalvelut, hoivapalvelut, sairaanhoitopalvelut, lapsiperheiden kotipalvelut ja etälääkäripalvelut. Meiltä saa siis kaikkea siivouksesta sairaanhoitoon. Kauttamme saa myös runsaasti eri hoitotarvikkeita, kuten mm. vaippoja ja vuoteensuojia. Katso tarkemmin palvelukohtaisista kuvauksista.

Ota yhteyttä! p. 044 355 5451

LuotettavaKumppaniyritys

Kotityöpalvelut

 • Kotisiivous
 • Ikkunanpesu
 • Asiointiapu
 • Ruuanlaitto
 • Pyykki- ja vaatehuolto

Hoivapalvelut

 • Kylvetys
 • Lääkehuolto
 • Ulkoilu- ja virkistyspalvelu
 • Lääkärissä käyttö
 • Omaishoitajien lomitus
 • Hoitotarvikkeet (vaipat ym.)

Lapsiperheiden kotipalvelut

 • Tilapäisiin ja äkillisiin tilanteisiin tai säännölliseen, pitkäkestoiseen tarpeeseen
 • Lastenhoitopalvelut
 • Sairaan lapsen hoito

Lääkäripalvelut

 • Joustava lääkäri-
  konsultaatio Alinan
  asiakkaille
 • Kotilääkärivastaanotto videon välityksellä

Lääkäripalvelut tuottaa Doctagon.

Sairaanhoitopalvelut

 • Laaja-alainen lääkehuolto
 • Verenpaineen ja veren-
  sokerin seuranta
 • Haavahoidot
 • Lääkeinjektiot • Verinäytteet
 • Saattohoidot
 • Tuki- ja neuvontapalvelut
maksuton kartoituskäynti

Soita 044 355 5451


Alina-palveluiden käyttämisestä on mahdollista saada verovähennystä.

Olemme hyväksytty palvelusetelituottaja.


Veikko juhli pyöreitä vuosia ”perhepiirin” parissa

”Yksityisellä on laajempi palvelutarjonta kuin kunnalla.
Apua saa monipuolisemmin.”

Alinan henkilöstö oli kutsuttu varta vasten Veikko Jokelan syntymäpäiväjuhliin.
Tyytyväinen asiakas halusi viettää juhliaan tuttujen hoitajien kanssa.

LUE LISÄÄ »»»

Veikko juhli pyöreitä vuosia ”perhepiirin” parissa

Alinan henkilöstö oli kutsuttu varta vasten Veikko Jokelan syntymäpäiväjuhliin. Tyytyväinen asiakas halusi viettää juhliaan tuttujen hoitajien kanssa.

Veikko Jokela vastaanottaa kotiovellaan tuttuja Alinan hoitajia 70-vuotisjuhliinsa. Pöytä oli katettu ja pannu oli kuumana Kuopion Puijonlaaksossa kauniina heinäkuisena iltapäivänä.

Alinalaiset käyvät Veikon luona muutenkin kahdesti päivässä, mutta tällä kertaa Veikolla oli erityinen toive. Hän esitti kutsussaan, että ”paras lahja on, että tulette ilman sukka-, ostos- tai imurisulkeisten vaatimaa aikaa”. Toive toteutui ja hoitajia istui runsain joukoin olohuoneessa rupattelemassa Veikon kanssa. Päivä sujui syntymäpäiväsankarilta leppoisissa merkeissä.

– Vaikka pyöreitä vuosia tulee, niin ei tämä sen kummemmalta tunnu kuin eilenkään.

– Aamulla soitti yksi lehtimyyjä. Pakotin hänet onnittelemaan merkkipäivän kunniaksi. Puhelu tosin ei hänen kannaltaan johtanut enää toivottuun lopputulokseen, Veikko toteaa ilkikurisesti.

Asiakkaaksi monen mutkan jälkeen

Mittavan uran tietokoneiden ja tietojenkäsittelyn parissa tehneen Veikon päätyminen Alinan asiakkaaksi kävi monen sattumuksen kautta. Veikko ei omien sanojensa mukaan itse valinnut Alinan palveluita.

– Esittäisin kysymyksen ennemmin niin, että miten päädyin käyttämään yksityisiä kotipalveluita. Vaimoni oli tuolloin sairaalassa ja minulta murtui nilkka. Lääkäri sanoi, että sinun pitää kulkea varovasti. Olin yksin kotona, joten eihän se onnistunut. Kontrollikäynnillä murtuma todettiin laajemmaksi, sain apuvälineitä käyttööni, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että on parempi kääntyä yksityisen kotihoidon piiriin, Veikko muistelee.

– Tein hakuammuntaa ja otin yhteyttä pariin eri yritykseen. Toisesta näistä minulle suositeltiin kolmatta yritystä.

Viikkoa myöhemmin tilanne oli jo toinen. Alinaan kuuluva pilottiyksikkö siirtyi Veikon palveluntarjoajaksi.

– Silloinen yrittäjä saapui vastaavan hoitajan kanssa käymään, ja kertoi että hän on luopunut yritystoiminnasta ja siirtynyt Alinan palvelukseen. Hän teki siis valinnan puolestani, Veikko naurahti.

Nelisen vuotta kotipalveluasiakkaana ollut Veikko on aina käyttänyt itse yksityisiä palveluita. Omien ja muilta kuulemiensa kokemusten perusteella hän löytää nopeasti kaksi selkeää eroa julkisten ja yksityisten palveluntarjoajien välillä.

– Yksityisellä on laajempi palvelutarjonta kuin kunnalla. Apua saa monipuolisemmin. Toinen tärkeä seikka on se, että yritysten henkilömäärä on kohtuullisempi. Kunnallisella puolella kävijöitä on siinä määrin, että henkilöiden kanssa ei oikein tule tutuksi.

Veikko kuuntelee Alina-hoitaja Emmi Roivaisen laulua syntymäpäivillään.

Veikko kuuntelee Alina-hoitaja Emmi Roivaisen laulua syntymäpäivillään.

Ei pelkkä hoitaja

Veikko kokee tärkeänä, että hoitajien kanssa voi jutella myös muista kuin käynteihin liittyvistä asioista. Syntymäpäiväkahvienkin yhteydessä huumori kukkii ja hoitajat saavat monet hyvät naurut Veikon jutuista – sama myös toisin päin.

– Jutun aiheet ovat vähän erilaisia eri henkilöiden kanssa. Hoitajat ovat tulleet jo sen verran tutuiksi, Veikko tuumaa.

Alinan tarjoamat palvelut ovat toimineet Veikon mielestä hyvin. Vastaan ei ole tullut vielä sellaista tilannetta, jossa hän olisi kaivannut uusia tai nykyisestä tilanteesta poikkeavia palveluita.

– Usea osa-alue toimii erityisen hyvin. Siivous- ja kauppa-asiointipalvelu on ollut erityisen hyvää. Olen muutaman kuukauden ajan saanut tukisukkapalvelua. Kun jouduin turvautumaan kotihoitoon, en käyttänyt alkuun kuin joitakin siivouspalveluita, sekä kauppa-asiointia.

Lisäpalvelut yllättivät

Veikko ei tosiaan ole kaivannut mitään lisäpalvelua, mutta yllättyi valikoiman laajuudesta ja päätti tutustua tähän tarkemmin.

– Sain asiakastyytyväisyyskyselyn oltuani asiakkaana muutaman kuukauden. Lomakkeessa pyydettiin arvioimaan eri palveluita ja huomasin, että Alinalla on valikoimassaan mukanaolo kulttuuri- ja virkistystapahtumissa. Yllätyin tästä ja päätinpä sitten käyttää tätä! Pääsin käymään Alinan ansiosta mm. Kuopion viinijuhlilla ja teatterissa, Veikko kiittelee.

Tyytyväinen asiakas suosittelee mielellään Alinaa henkilöille, joilla oma aika tai voimat eivät riitä kotipiirin tehtävistä suoriutumiseen. Alinan toimistolla oltiinkin otettuja siitä, että Veikko halusi kutsua ”kuopiolaisen perhepiirinsä” syntymäpäiväjuhliinsa.

– Jonkinlainen yhteys näillä asioilla on. Olen tyytyväinen saamaani palveluun ja tutut hoitajat käyvät täällä kahdesti päivässä. Tapaan heitä siis enemmän kuin omia sukulaisiani, Veikko heittää haastattelun päätteeksi.

Alina Kuopio, Puijonlaakso
Kiekkotie 4
70200 Kuopio

Päivi Airaksinen
Päivi Airaksinen
yrittäjä, sh
Puh. 044 355 5454
paivi.airaksinen
(at)alinahoivatiimi.fi

Markku Miettinen
Markku Miettinen
yrittäjä, sh
Puh. 044 3555 463
markku.miettinen
(at)alinahoivatiimi.fi

tuovinen-suvi-tuuli
Suvi-Tuuli Tuovinen
vastaava sairaanhoitaja
Puh. 044 355 5436
suvi-tuuli.tuovinen
(at)alinahoivatiimi.fi


Alina Kuopio, keskusta
Maaherrankatu 15
70100 Kuopio

 

sirpa_ahonen
Sirpa Ahonen
vastaava hoitaja
Puh. 044 355 6403
sirpa.ahonen
(at)alinahoivatiimi.fi

Riikka_Puustinen_1
Riikka Puustinen
vastaava hoitaja
Puh. 044 755 6902
riikka.puustinen
(at)alinahoivatiimi.fi


Ota yhteyttä

7 + 15 =