Aija Heikkilä Alina-yrittäjäksi Turkuun

Sairaanhoitaja Aija Heikkilä on uusi Alina-yrittäjä Turun seudulle. Aijan yritystoiminta alkaa kevään 2021 aikana. Alina-palvelut vahvistuvat entisestään Varsinais-Suomen alueella, sillä Aijasta tulee jo neljäs Alina -yrittäjä maakuntaan.

Eri puolilla Varsinais-Suomea elämänsä varrella asunut Aija on valmistunut sairaanhoitajaksi jo parikymmentä vuotta sitten. Hänellä on myös kaupallisen alan koulutus ja työkokemusta.

Tuleva Alina-yrittäjä Aija Heikkilä.

– Sairaanhoitajaliitto palkitsi minut stipendillä: ”Kurssin parhaiten sairaanhoitajaksi sopiva opiskelija”. Lisäksi olen opiskellut ennen sairaanhoitajan uraani merkonomiksi ja työskennellyt erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä – myös yrittäjänä, Aija kertoo.

Sairaanhoitajana Aija on työskennellyt niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla monipuolisissa tehtävissä. Kokemusta on runsaasti myös kotihoidosta ja tehostetun palveluasumisen parista.

Tässä vaiheessa työuraansa Aija katsoi, että nyt on aika astua askel eteenpäin.

– Olen nähnyt vanhusten hoivan haasteiden kasvun hoivapalvelun eturintamassa työskennellessäni. Katson, että parhaiten saan vietyä käytäntöön omia ajatuksiani laadukkaan hoidon toteuttamisesta yrittäjänä ja osana laatuketjua.

Aija ryhtyy Alina-yrittäjäksi yhdessä miehensä Karrin kanssa. Uusi yritys tarjoaa kaikkia Alina-palveluita aina siivouksesta sairaanhoitoon ja lapsista vanhuksiin.

– Tuon Alina-ketjuun erittäin vahvan kokemukseni vanhusten hoidosta ja muusta kotihoidosta. Nämä yhdistettynä aktiiviseen ja eteenpäin katsovaan asenteeseeni, uskon että pystymme ketjun vahvalla tuella aloittamaan yhden uuden menestystarinan, jossa kaiken ytimessä on asiakkaiden saama laadukas palvelu, Aija taustoittaa.