Alina palvelee normaalisti poikkeusoloista huolimatta

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Suomi elää poikkeuksellista aikaa. Jokaisen meistä on toimittava kykyjemme mukaan yhteisen kriisistä selviytymisen mahdollistamiseksi. Kotihoito on nyt turvallisin hoitomuoto. Meillä Alinassa on laaja joukko kotihoitotyön ammattilaisia ja olemme varautuneet poikkeuksellisiin toimintaolosuhteisiin erittäin hyvin.

Toimimme joustavasti, ammatillisesti ja aseptiikan huomioiden kaikissa tapauksissa. Meillä on hyvä ja kattava sisäinen varahenkilöstöjärjestelmä, joka aktivoidaan tässä kriisissä toimimaan täydellä teholla. Olemme aktiivisesti kontaktoimassa kunnallista kotihoitoa ja tarjoamassa apuamme yhteistyön kautta.

Yhdessä ja yhteistyössä suomalaiset selviävät tästäkin.

  • Noudatamme THL:n ohjeita koronaviruksen ehkäisyssä eri toimipaikoissamme.
  • Noudatamme kaikkia terveysviranomaisten hygieniaohjeita kaikessa työssämme.
  • Vältämme julkista liikennettä ja erityisesti sen ruuhka-aikaa.
  • Alinan katto-organisaation valmiustilanteen johtoryhmä pitää kaikkia yrittäjiämme ja työntekijöitämme jatkuvasti ajan tasalla muuttuvasta tilanteesta.

Jokainen toimintayksikkömme toimii ennalta laaditun valmiussuunnitelman mukaisesti, jolla varmistamme kaikkien yksiköidemme johtamisen ja toiminnan turvaamisen kaikissa tilanteissa. 

Olemme toimittaneet valmiussuunnitelmamme myös niille kunnille ja kuntatoimijoille, joilla on ollut sille tarve. 

Alina Hoivatiimi Oy:n katto-organisaatio vastaa kaikesta kriisiviestinnästä ja täten myös kaikesta tähän tilanteeseen liittyvästä tiedotuksesta.

Alina Hoivatiimi Oy:n katto-organisaatio on valmistautunut tukemaan kaikilla mahdollisilla keinoilla, jotta paikalliset Alina-yritykset,
-yrittäjät ja ennen kaikkea asiakkaamme selviytyvät tästä vaikeasta tilanteesta. 

Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia. Teemme voitavamme tämän yhteisen haasteen edessä. Kerromme mielellämme lisätietoja, jos haluat keskustella aiheesta kanssamme.

Kiitos yhteistyöstä!

Satu Jäntti
toimitusjohtaja
Alina