Alina saa lisää yrittäjiä Lahden seudulle

Tarja Karpov on uusi Alina-yrittäjä Lahden alueella. Sairaanhoitajataustainen Tarja aloittaa yritystoimintansa 1.12.2017.

Tarjan toiminta-alueena tulee Lahden lisäksi olemaan Hollola ja Kärkölä. Kokemusta sairaanhoitajan työstä on kertynyt jo lähes 15 vuoden ajalta.

– Sairaanhoitajana olen työskennellyt monissa erilaisissa paikoissa perussairaanhoidosta erikoissairaanhoitoon. Viimeisimmät vuodet olen viettänyt vanhuspuolella niin kotihoidossa kuin hoivakodissa, Tarja esittelee.

Alina-yrittäjyydeltä Tarja odottaa uusia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Haasteista pitävä nainen on myös opiskellut viime aikoina ylemmässä ammattikorkeakoulussa johtamista. Tarjan tavoitteena on valmistua tästä jouluun mennessä.

– Odotan Alina-yrittäjyydeltä ennen kaikkea myös sitä, että voin tarjota tuleville asiakkaille mahdollisimman hyvää hoitoa ja laadukasta palvelua.

Tulevan yrittäjän monipuolinen työkokemus antaa hänelle kokemusta, näkemystä ja varmuutta eri asioiden hoitamiseen. Lisäksi Tarja kokee, että erilaiset näkemykset johtajuuteen ja työhyvinvointiin ovat hänelle ehdottomia vahvuuksia.

– Haluan tarjota hyvää, laadukasta ja kokonaisvaltaisen turvallista hoitoa sekä palveluita kaiken ikäisille, Tarja korostaa.

Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen ja tuleva Lahden Alina-yrittäjä Tarja Karpov.

Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen ja tuleva Lahden Alina-yrittäjä Tarja Karpov.