Uudet Alina-yrittäjät Porvoossa tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita kotihoivapalveluita

Porvoon hoivapalveluiden maisema saa raikkaan lisäyksen, kun kaksi osaavaa yrittäjää, Emmy Lahtinen ja Sami Seghaier, astuvat kotihoivayrittäjyyden maailmaan. Samin ja Emmyn Alina yrityksen laajassa valikoimassa on kotihoivaa-, kotityö- ja kotisiivous- sekä lastenhoitopalveluita. Yritys ei kuitenkaan tarjoa ainoastaan perinteisiä kotihoivapalveluita. Lisäpalveluina Emmy ja Sami tarjoavat asiakkailleen hierontapalveluita, jotka tuovat oman lisänsä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

Tämä kahden yrittäjän tiimi tuo mukanaan vankkaa osaamista ja monipuolista koulutusta hoiva-alalta. Emmyn tausta ensihoitajana ja sairaanhoitajana täydentää saumattomasti Samin lähihoitajan ja hierojan koulutusta, mahdollistaen kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen asiakkaille.

Yrittäjyyden kynnyksellä Emmy ja Sami korostavat valinneensa Alinan yhteistyökumppanikseen sen turvallisen ja vakaan maineen vuoksi. Heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkaille helppoutta ja vaivattomuutta arjen keskellä, ja Alinan tuki ja resurssit antavat heille vankan pohjan tähän pyrkimykseen.

Vapaa-ajallaan yrittäjäkaksikko viettää paljon aikaa perheen kanssa, nauttien perheen yhteisistä hetkistä.