Alina-yrittäjien uusi koulutus käynnissä – johtamisen erikoisammattitutkinnon lähijaksot alkaneet

Alina-yrityksen kasvu- ja kehitysohjelman ensimmäinen lähijakso on pidetty keskiviikon ja torstain 9.-10.9. aikana. Jakso on osa Alina-yrittäjälle räätälöityä johtamisen erikoisammattitutkintoa.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa, joka on Alinan pitkäaikainen yhteistyökumppani. Helsingin Pasilassa pidettävässä koulutuksessa osa Alina-yrittäjistä oli mukana ajan hengen mukaisesti myös etäyhteyden kautta.

Koulutuksen tavoitteena on saada johtamisen ja johtajuuden parantamisen lisäksi myös uusia näkökulmia ja oivalluksia omaan työhön, sekä vahvistaa hyviä toimintamalleja oman franchise-yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä.

– Mielestäni ensimmäisen lähijakson asiantuntijaluento johtajan roolista oli aivan mahtava. Tietoa tuli aivan valtavasti ja vieläpä konkreettisesti oman yrityksen toimintaani liittyen, Alina-yrittäjä Anne Virmajoki kiitteli.

– Luennot olivat hyviä ja aiheeseen sopivia. Yrittäjäkollegoiden kesken olemme saaneet rakentavaa ja hyvää keskustelua aikaiseksi, totesi puolestaan Alina-yrittäjä Sari Ruohonen.

Alina-yrittäjille suunnattu yrittäjän ammattitutkinnon kokonaisuus järjestetään kahden vuoden välein. Lisäksi yrittäjille on tarjolla kahdesti vuodessa omat koulutustilaisuudet sekä lukuisia ammattiosaamista syventäviä verkkokursseja.

Alina-yrittäjiä oli Pasilassa läsnä niin fyysisesti kuin etänäkin.