Alina-yrityksille laatusertifiointeja!

ktp-sertifi-rgb2Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry palkitsi uusia yrityksiä laatusertifioinneillaan. Mikkelissä 11.10. järjestetyssä tilaisuudessa sertifioinnin sai myös toistakymmentä Alinaa ympäri maata.

Sertifiointi on merkittävä tunnustus yrityksen toiminnalle ja sen laadulle. Suomen Kotityöpalveluyhdistys edistää kotityöpalvelualan tasalaatuisuutta ja kysyntää, sekä kehittää kotityö- ja avustamispalveluiden tarjontaa. Lisäksi yhdistys haluaa vaikuttaa alan lainsäädäntöön ja parantaa alan toimintaedellytyksiä sekä imagoa.

Yksi tilaisuudessa palkituista yrityksistä oli Alina Iisalmi-Lapinlahti-Nilsiä. Yrittäjä Minna Partin mielestä sertifioinnin saavuttaminen on merkittävä asia yrityksen toiminnalle.

– Sertifiointi on meille tunnustus laadukkaasta työstä. Pidän tätä hienona ja arvokkaana asiana – sekä meille yrittäjille, että koko Alinan työntekijöille. Kyseessä on asia, josta todella voimme olla ylpeitä, Partti korostaa.

Kotityöpalvelun laatusertifiointi erottaa Partin mukaan yritykset monista muista alan toimijoista. Kun asiakas valitsee laatusertifioidun yrityksen, hän tietää saavansa rahoilleen vastinetta.

– Meillä on ammattitaitoiset ihmiset tekemässä jokaisen asiakkaan kotona laadukasta työtä jokaisella kerralla. Teemme sovitut asiat määriteltyjen kriteerien mukaan ja asenteemme on kunnossa.

Suomen Kotityöpalveluyhdistyksen jäsenistö koostuu sertifioiduista ja muista kotityöpalvelunalan yrityksistä, alan koulutusta antavista oppilaitoksista sekä muista yhteisöistä ja kannatusjäsenistä.

Laatusertifioidut Alina-yritykset:

Alina Kuopio, Puijonlaakso

Alina Kuopio, keskusta

Alina Ii – Pudasjärvi

Alina Oulu

Alina Iisalmi – Lapinlahti – Nilsiä

Alina Orivesi

Alina Kirkkonummi – Espoo

Alina Vantaa – Helsinki

Alina Hämeenlinna – Hattula – Janakkala

Alina Laukaa – Jyväskylä

Alina Tampere – Kangasala

Alina Vaasa

Katso lisää: Suomen Kotityöpalveluyhdistyksen sivut

Yrittäjä Minna Partti vasemmalla.

Yrittäjä Minna Partti vasemmalla.

Alina Laukaa-Jyväskylän yrittäjä Ulla Pekkala vastaanottaa onnittelut.

Alina Laukaa-Jyväskylän yrittäjä Ulla Pekkala vastaanottaa onnittelut.