Alinalle uusi yrittäjä Rovaniemelle – Alinan arvot ja tuki yrittäjyyteen vakuuttivat Hannelen

Alinalle uusi yrittäjä Rovaniemelle – Alinan arvot ja tuki yrittäjyyteen vakuuttivat Hannelen

 Hannele Junttila aloittaa Rovaniemi-Ranuan alueella Alina-yrittäjänä 1.10. Hannelella on pitkä työura päiväkodissa lastentarhanopettajana ja työkokemusta on kertynyt myös lastensuojelusta sekä sivutoimisesta yrittäjyydestä. Koulutukseltaan Hannele on lastenhoitaja, sosionomi, hieroja ja vyöhyketerapeutti ja taskussa on myös yrittäjän ammattitutkinto.

Rovaniemen uusi yrittäjä tarjoaa lapsiperheiden kotipalveluita, kotipalveluita ikääntyneille sekä siivous ja  hierontapalveluita.

Omin sanoin: Miksi valitsin Alinan?

Alinan arvot ovat yhteneväiset omien arvojen kanssa ja koin kuitenkin tarvitsevani tukea päätoimiseen yrittäjyyteen. Olen saanutkin hyvin tukea ja ohjausta yrityksen aloitukseen. Myöskin Alina-ketjun yhteisöllisyys kiinnosti ja toivonkin saavani toimia yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa.

Yrittäjyydeltä odotan saavani auttaa asiakkaita erilaisissa elämänvaiheissa ja olla ihminen ihmisille, tukea ja kulkea vierellä. Totta kai haluan myöskin menestyä Alina-yrittäjänä ja saada tästä työstä elantoni.

Tavoitteenani on panostaa erityisesti lapsiperhekotipalveluun, koska vahva ammatillinen osaamiseni painottuu lapsiin. Palveluihini kuuluu totta kai myös ikäihmisten kotityöpalvelut sekä siivouspalvelut.

Tavoitteena on myös voida itsekin hyvin yrittäjänä.

 

Yhteystiedot
Hannele Junttila