Alinalle uusi yrittäjä Tampereelle – Alinan laadukas palveluvalikoima vakuutti Heidi Koskelan

Heidi Koskela Alina-ketjun yrittäjäksi Tampereelle

Tampereen alueen uusi yrittäjä Heidi Koskela tarjoaa hoivapalveluita, kotityöpalveluita, kotisairaanhoitoa sekä myös lapsiperheiden kotipalveluita. Uusi yrittäjä odottaa haasteita, kehittymistä, onnistumisia ja iloisia kohtaamisia asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Heidin tavoitteena on saada hyvä asema kotihoitopalveluiden tuottajana Tampereella ja sen lähikunnissa. Heidille tärkeää on, että työssä jaksetaan, viihdytään, autetaan ja tuetaan työkaveria.

Heidi haluaa olla työnantaja, jonka palveluksessa on ilo olla.

 

”Valitsin Alinan, sillä se on luonut kuvan laadukkaista kotihoidon palveluista, joita haluan olla myös tarjoamassa. Alinalla on useita yksiköitä ympäri Suomen ja koin sen olevan vahva osaaja kotipalveluiden alalla”, Heidi kertoo.

 

 

Heidi valmistui sairaanhoitajaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta vuonna 2007, jonka jälkeen hän on työskennellyt muun muassa Tampereen kaupungilla psykogeriatrisella osastolla sairaanhoitajana, lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikössä sekä kuntoutumiskodeissa mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalveluyksikössä välillä esimiestä sijaistaen.

Heidi halusi kehittää osaamistaan tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistämisessä ja hän valmistui hierojaksi toukokuussa 2020 Kuortaneen urheiluopistosta. Sairaanhoitajan työn lisäksi Heidi on tehnyt vuodesta 2020 lähtien töitä sivutoimisena hieronta-alan yrittäjänä.

Uusi yrittäjä toimii Tampereen lisäksi Kangasalla, Pirkkalassa, Lempäälässä, Nokialla, Ylöjärvellä sekä Pälkäneellä.

Yhteystiedot:
Yrittäjä, sairaanhoitaja Heidi Koskela

044 755 6390