Alinan ensimmäiseksi brändilähettilääksi on valittu yrittäjä Kevi Akreyi

Alinan ensimmäinen brändilähettiläs aloittaa toimessaan huhtikuussa 2022. Brändilähettiläänä Kevin tehtävä on vahvistaa Alinan työnantajamielikuvaa mm. sosiaalisessa mediassa. Lisäksi Kevi toimii Alinan edustajana valtakunnallisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Alinan brändilähettiläänä Kevi vahvistaa Alinan yrittäjyyteen pohjautuvaa työnantajamielikuvaa ja samalla lähettiläs antaa äänen myös kotihoidossa työskenteleville tekijöille.

Brändilähettilään käytännön toimenpiteitä on toimia Alinan kasvoina somessa ja vierailla oppilaitoksissa sekä muissa alan tilaisuuksissa puhumassa kotihoidossa työskentelystä ja alan yrittäjyydestä. Brändilähettiläänä Kevi kertoo somessa millaista on olla Alina yrittäjä ja millaista kotihoidossa työskentely on.

Kevi on toiminut Alina yrittäjänä vuodesta 2020 saakka. Kevin yritys palkittiin viime vuoden yrittäjäpäivillä vuoden 2021 kasvuyrityksenä. Tänä vuonna Kevi palkitaan vuoden 2022 Alina-yrittäjänä Franny Gaalassa. Kevi on yrittäjyyden alkutaipaleelta lähtien johdonmukaisesti kasvattanut yrityksen liikevaihtoa ja henkilöstömäärää. Tavoitteellinen yrittäjyys on johtanut erinomaisiin tuloksiin ja tänä päivänä Kevi johtaa vetovoimaista ja kannattavaa yritystä. Alinassa Kevi on onnistunut luomaan työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Alinan toimitusjohtaja Satu Jäntti iloitsee uudenlaisesta yhteistyömallista, ”Kevi on positiivinen ja menestyvä yrittäjä, joka omalla persoonallaan vaikuttaa positiivisesti Alinan työnantajamielikuvaan”.

Myös Kevi odottaa innolla uudenlaista yhteistyötä, ”Brändilähettiläänä toimiminen on loistava tapa kertoa miten monipuolista kotihoidossa työskentely ja yrittäminen ovat. En malta odottaa mitä kaikkea tämä tuo tullessaan”.

Alinan brändilähettiläs toimii Alinan arvojen mukaisesti ja edustaa omalla persoonallaan koko brändiä. Myös seuraavien brändilähettiläiden valinnassa korostuu helposti lähestyttävä ja avoin luonne sekä menestys yrittäjänä. Brändilähettilään toimintakausi kestää 1-2 vuotta.