Alinan käynnit tuovat turvaa Saimin arkeen

”Hoitajan käynti on päiväni kohokohta!”, hihkaisee Saimi Huttunen.

Saimi on ollut asiakkaana Iisalmen Alinassa muutaman vuoden. Saimi kertoo, että hoitajan käynnit ovat tuoneet turvallisuuden tunnetta kotona olemiseen ja käynnit myös rytmittävät viikkoja.

Saimin kaukana asuva omainen päätti ottaa paikalliseen Alinaan yhteyttä, ja yhdessä tuumin Saimin kanssa sovittiin maksuttomasta kartoituskäynnistä. Alina tuntui hyvältä vaihtoehdolta, koska Alinassa on monipuoliset palvelut. Alinan hoitajat tuovat Saimille turvaa arkeen.

”Jos esimerkiksi kaadun ja satutan itseni, niin asia havaitaan nopeasti.”

Alinasta Saimi saa apua kaikissa mahdollisissa kodin askareissa. Hoitajat myös seuraavat kokonaisterveyttä ja mittaavat esim. verenpaineen. Saimin mielestä parasta on kylpypäivä, jolloin hoitajat laittavat hiukset sekä joka perjantainen kauneudenhoitotuokio.

” Yksin asuessa päivät ovat toisinaan yksinäisiä ja kulkevat usein samaa latua, hoitajien kanssa rupattelu sekä huolien purkaminen tuovat hyvän ja turvallisen olon. Kaikki Alinan hoitajat ovat olleet todella ystävällisiä ja auttavaisia ihmisiä. Suosittelisin Alinaa ehdottomasti tuttavilleni! Palvelu on ystävällistä ja apua saa asiaan kuin asiaan”, päättää Saimi.

Kuvassa Saimin kanssa hoitaja Essi.