Anna-Leena Vuokila Alina-yrittäjäksi Tornioon, Tervolaan ja Keminmaahan

Tornion, Tervolan ja Keminmaan alueen tuleva Alina-yrittäjä Anna-Leena Vuokila.

Sairaanhoitaja Anna-Leena Vuokila on uusi Alina-yrittäjä Lapin alueella. Tervolalainen Anna-Leena tarjoaa Alina-palveluita kotikuntansa lisäksi Tornion ja Keminmaan alueella.

Anna-Leena on valmistunut perushoitajaksi vuonna 1990. Tuon jälkeen kokemusta kertyi vuosien ajalta omien lasten hoitamisesta kotona.

– Vuonna 2014 sairaanhoitajaksi valmistuttuani suuntauduin sisätauti-kirurgiseen hoitotyöhön. Opiskeluaikana tein perus- ja sairaanhoitajan töitä vuodeosastolla.

Valmistumisen jälkeen Anne-Leena on työskennellyt päiväkirurgisella osastolla ja eri mittaisia jaksoja vuodeosastolla.

– Päiväkirurgisella sai työkokemusta monen ikäisten hoitamisesta. Myös kehitysvammapuolelta on pitkäaikaista kokemusta oman erityislapsen hoidosta.

Monipuolisen hoitoalan kokemuksen lisäksi myös yrittäjyys on tuttua.

– Olen ollut nyt vajaat kolme vuotta rakennusalan perheyrityksessämme töissä. Olen saanut läheltä seurata yrittäjän puolisona yrittäjän arkea. Tässä työssä ollessani yrittämiseen liittyvät työt ovat tulleet hyvinkin tutuiksi, Anna-Leena toteaa.

Tuleva yrittäjä odottaa innoissaan uutta uraa Alinassa. Anna-Leenalla on ollut pitkään haaveena päästä toteuttamaan yksilöllistä hoiva- ja hoitotyötä niin vanhuksille, vammaisille kuin lapsiperheille. Yrittäjyyttä varten monenlaisia ideoita on jo mielessä.

– Toivon saavani tehdä yrittäjänä laadukasta työtä omalla persoonallani kunnioittaen ja arvostaen asiakasta. Paras palkinto tulee varmaankin olemaan asiakkaalta saatu hyvä ja kannustava palaute, asiakastyötä lähellä sydäntään pitävä Anna-Leena pohtii.

Anna-Leena aloittaa yritystoimintansa Tornion, Tervolan ja Keminmaan alueella 1.10.2020.