Rovaniemellä tapahtuu yrittäjävaihdos marraskuun alussa – Anna-Stina Tuomela ottaa vetovastuun

Alina-yrittäjänä Rovaniemellä ja lähikunnissa marraskuun alkupuolella aloittaa Anna-Stina Tuomela.  

Anskulla on monipuolinen kokemus hoitotyöstä niin kotihoidossa, henkilökohtaisena avustajana, sairaanhoitajana, lääkehoitajana sekä esimiestyöstä. Uusi yrittäjä on lisäksi opiskellut sairaanhoitajaksi, ja mukaan on tarttunut psykologian perusteita avoimesta yliopistosta, sekä yrittäjän ammattitutkinto. Lisäksi Ansku on toiminut astma- ja allergianeuvojana sekä opiskellut ratkaisukeskeistä valmennusta. 

”Haluan hoitaa asiakkaita sydämellä ja ammattitaidolla, ja että asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi”, Ansku kertoo. 

Ansku palvelee asiakkaita Rovaniemellä ja lähikunnissa. Tavoitteena hänellä on kasvattaa yritystä hallitusti ja tulla tunnetuksi Rovaniemen alueella. 

”Minulla on turvallinen olo yrittäjäksi siirtymisestä, ja olen kiitollinen Alinalta saamastani taustatuesta ja ohjauksesta. On ihana kuulua Alinan porukkaan” hehkuttaa Ansku. 

Anskun monipuolisiin palveluihin kuuluvat kotihoiva, kotisairaanhoito, kotityöpalvelut sekä lapsiperheiden kotipalvelut. Tämän lisäksi Rovaniemen Alinasta voi ostaa hoitotarvikkeita ja arjen apuvälineitä.

 

Vapaa-ajalla Ansku rentoutuu koiransa kanssa, ja neuloo sukkia talven lämmikkeeksi. Sisustuksesta pitävä yrittäjä haluaa päästä luomaan myös toimistosta kodinomaisen paikan, jossa työntekijät viihtyvät.

 

Anna-Stina Tuomela
Yrittäjä, sairaanhoitaja
Anskun Hoiva Oy
Puh. 044 455 6580