Anne Virmajoki Alina-yrittäjäksi Turkuun

Sairaanhoitaja Anne Virmajoki aloittaa Alina-yrittäjänä Turussa 1.8.2017. Annen tähänastinen ura sairaanhoitajana on sujunut käytännössä kokonaan naistenklinikan leikkausosastolla TYKS:ssä.

– Totuin siellä kaikenlaisiin tilanteisiin ja niissä piti aina olla muutama askel edellä. Opin siellä pitkälti myös tiimityöotteen, itsenäisen työskentelyn ja päätöksenteon – tietysti muita kuunnellen, Anne kertaa.

Tuleva Turun-yrittäjä Anne Virmajoki ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Tuleva Turun-yrittäjä Anne Virmajoki ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Terveystieteiden maisteriksi 2010 valmistunut Anne kokeili välissä hetken aikaa opettajana, mutta päätti vielä jatkaa opintojaan. Opiskelun lomassa hän aloitti keikkatyön kotihoitotyössä ja tekee nyt väitöskirjaa aiheesta lääkelaskenta.

– Innostun uusista asioista, kuten myös uudesta Alina-urasta. Minulta ei lopu ideat tiukissakaan tilanteissa. Olen ikuinen optimisti ja minua on vaikea lannistaa!

– Olen usein tiimin hengenluoja. Hyväntuulisuus on valttini, ehkäpä myös tässä työssä, Anne luonnehtii vahvuuksiaan.

Anne odottaa uudelta uraltaan mahdollisimman paljon uutta ja mielenkiintoista opittavaa, haasteita ja onnistumisia, sekä tiimityötä ja itsenäistä puurtamista.

– Osa viehätystä on tietysti siinä, että en vielä tarkasti tiedä mitä tuleman pitää. Haluan olla oman aikani herra, vaikka olenkin valmis tekemään paljon töitä. Hymy huulilla kuitenkin!

Tuleville asiakkailleen Turun lähialueilla Anne haluaa kertoa että hänellä on työkalut elämänlaadun vaalimiseksi muuttuvissa tilanteissa. Ongelmat ratkaistaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

– Kun pidätte tärkeänä kotianne, elämäänne siellä riippumattomana mutta tuettuna, minä haluan tarjota laadukasta hoivaa ja kiireetöntä kohtaamista, Anne esittelee.