Anu Kakko Alina-yrittäjäksi Saloon

Alina-palveluita on saatavilla Salossa loppukeväästä lähtien kun Anu Kakko aloittaa Alina-yrittäjänä huhtikuun alussa. Anun Alina-yritys tarjoaa monipuoliset ja kotiin tuotettavat Alina-palvelut aina sairaanhoidosta siivoukseen ja lapsiperheistä ikääntyneisiin.

Anu on koulutukseltaan sairaanhoitaja. Työkokemusta on ehtinyt karttua jo monipuolisesti eri hoitotyön osa-alueilta.

Tuleva yrittäjä Anu Kakko ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Tuleva yrittäjä Anu Kakko ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

– Työskentelin päiväkodissa lastenhoitajana sekä vanhainkodeissa ja kotihoidoissa monen kunnan alueella. Sitten opiskelin sairaanhoitajaksi ja olin töissä terveyskeskussairaalan vuodeosastolla, Anu kertoo.

– Kuitenkin kaipasin aina kotihoitoa, koin sen olevan enemmän oma juttu kuin osastotyöskentelyn. Asiakkaan kotona tehtävä työ on persoonallisempaa ja asiakkaisiin tutustuu paremmin. Haluan myös keskittyä yhteen ihmiseen kerrallaan.

Anu kertoo olevansa empaattinen, elämänmyönteinen ja uusista asioista innostuva. Erityinen halu Anulla on toteuttaa yrittäjänä asiakastyötä juuri asiakaslähtöisyyteen perustuen.

– Aikaisemmin työtä oli pakko tehdä kiireellä, enkä voinut tarjota laadullisesti niin hyvää hoitoa kuin asiakkaat olisivat ansainneet. Nyt haluan päästä toteuttamaan sitä laadukasta hoitotyötä ja asiakaspalvelua.

Anu on toistaiseksi nuorin Alina-yrittäjä, mutta silti jo elämää ja hoitotyötä nähnyt alan todellinen ammattilainen.

– Tuon Alina-yrittäjien joukkoon nuoruuden intoa ja paloa. Toivon vastavuoroisesti saavani vanhemmilta kollegoilta kokemuksen ja iän tuomaa oppia!

Yrittäjyydestä Anulla on selvät tavoitteet. Tavoitteena ei ole tehdä pelkästään asiakastyötä hyvin, vaan tarjota myös työntekijöille mielekäs työympäristö ja ilmapiiri.

– Haluan luoda hyväntuulisen ja hyvinvoivan työpaikan, jossa työntekijöiden hyvä fiilis näkyy myös asiakkaiden hoidossa. Odotan innolla uuden oppimista ja sitä että pääsen tekemään myös muitakin kuin vain hoidollisia hommia. Monipuolisuus ja vaihtelevuus tekevät varmasti työstä mielekästä, Anu uskoo.

Anu kannustaa Salon talousalueen ihmisiä kokeilemaan rohkeasti yksityisten palveluntarjoajien palveluita.

– Yksityisillä on mahdollisuus toteuttaa asiakkaan yksilöllisiä toiveita joustavasti ja olla myös oikeasti läsnä, kun kiire ei paina koko ajan mielessä. Tavoitteeni on että tulevat asiakkaat olisivat palveluihini tyytyväisiä ja voisin oikeasti parantaa heidän hyvinvointiaan ja elämänlaatuaan, tuoda heidän elämäänsä iloa, huumoria ja mukavia kokemuksia, Anu täsmentää.

Yrittäjä Anu Kakon luotsaaman Alina Salon toiminta alkaa 1.4.2017.