Anu Konttilasta Alina-yrittäjä Helsinkiin

Sairaanhoitaja Anu Konttila aloittaa Alina-yrittäjänä Helsingissä 1.6.2019. Anun toiminta-alueena on Helsingin kantakaupunki ja lähialueet.

Helsingin Alina-yrittäjä Anu Konttila.

Vuonna 1996 sairaanhoitajaksi valmistunut Anu on valmistumisensa jälkeen tehnyt jo pitkän uran helsinkiläisissä sairaaloissa, mutta ehtinyt myös piipahtaa reilun vuoden ajan myös Englannissakin hoitotyössä. Kahden lapsen äiti on suorittanut myös perhepäivähoitajan tutkinnon.

– Olen ollut monta vuotta sairaalassa hygieniavastaavana, mistä on hyötyä kotihoidossa. HUS:lla ja kaupungilla työskennellessä olen toiminut työssäni hyvin yrittäjämäisesti ja muutenkin olen aina ollut yrittäjähenkinen, Anu kertoo

Erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva Anu aikoo tarjota pääkaupungissa laadukkaita Alina-palveluita positiivisella mielellä ja valmiina kaikkeen mahdolliseen. Koko työuransa ajan samalla myös opiskellut Anu on innokas oppimaan aina uutta. Mm. sairaanhoitajan tutkinnon Anu päivitti AMK-tasoiseksi v. 2008.

– Työskentelykokemusta on mm. ortopedian poliklinikalta sekä vaativalta sydänosastolta, missä tietojen on pitänyt olla koko ajan ajan tasalla, tuleva yrittäjä taustoittaa.

Alina Helsinki, keskusta