Asiakkaat ovat Alina-yrittäjä Minna Partin työn suola

Iisalmen Alina-yrittäjä Minna Partti on toiminut yrittäjänä jo lähes kahdeksan vuoden ajan.

Kipinä hoiva-alalle lähti sukulaisista hoiva-alalla sekä yrittäjän nuoruudesta, jolloin hän oli vanhainkodeilla lomittamassa. Lomittajana toimiminen innoitti opiskelemaan lähihoitajaksi, josta Minna jatkoi sairaanhoitaja- sekä yrittäjyysopintoihin. Opintojen jälkeen hän toimi kotihoidossa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla, sekä hoivakodin johtajana.

Yrittäjyys oli aina kiinnostanut Parttia, mutta hoivakotimaailma ei tuntunut omimmalta, sekä se olisi vaatinut merkittäviä investointeja. Hän huomasikin Alinan ilmoituksen yrittäjähausta ja otti heti yhteyttä Alinan rekrytointipäällikkö Terhi Castreniin.

Yrittäjäksi ryhtyminen oli tehty helpoksi valmiilla sapluunoilla, ja ketjun tuki ja osaaminen oli alusta saakka myös vahvasti läsnä. Yksin yrittäjäksi lähtiessä homma olisi ollut huomattavasti suurempi.

Työpäivään kuuluvat hallinnolliset työt. Partti seuraa yrityksen toimintaa kokonaisuudessaan sekä työntekijöiden että asiakkaiden tasolla. Työpäivään kuuluu myös työntekijöiden saatavilla oleminen, ja auttaminen tarvittaessa kenttätyössä. Työhön kuuluu myös työvuorosuunnittelu, tarvittavien koulutusten suorittamisen seuranta, yhteydenpito sidosryhmiin sekä tarvittaessa kenttätyö. Asiakkaat ilahtuvat käynneistä, ja he saattavat toivoa yrittäjältä erikseen käyntiä. Se tuo erityistä iloa työpäiviin.

Tyytyväiset asiakkaat sekä mahtavien työntekijöiden hyvinvointi palkitsevat joka päivä. Yrittäjänä voin myös suunnitella omaa työtäni.

Partti nostaa uransa kohokohtina vuoden Franchising yrittäjäksi valinnan vuonna 2019, ja Franny-Gaalassa tunnustuksen saaminen hoiva-alan yrittäjänä tuntui hienolta. Yrittäjäpäivien kohtaamiset toisten yrittäjien ja ketjuhallinnon kanssa ovat myös jääneet yrittäjälle mieleen. Tulevaisuudessa Partti odottaa sitä, että hän saa jatkaa rakastamaansa työtä yrittäjänä.

Tulevaisuudessa haluan jatkaa mukavan työporukan kanssa työn tekoa, asiakkaiden palvelemista laadukkaasti täydellä sydämellä ja tasaista kasvua.

Minna Partti
Yrittäjä, Alina Iisalmi

Alina Iisalmi