Haemme kenttäpäällikköä Etelä-Suomeen

Haemme ketjuhallinnon tiimiimme kenttäpäällikköä.

Tarjoamme sinulle kasvuyrityksen energisen, verkostoituneen ja dynaamisen työyhteisön. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa sisältäen tiivistä yhteydenpitoa yrittäjiin sekä monipuolista ohjausta ja neuvontaa Alina -yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja soveltuvaa koulutusta esim. sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta. Aikaisempi kokemus yrittäjyydestä, pk-yrityksissä toimimisesta tai yritysneuvonnasta katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta laatutyöstä. Sinulla on jo tuntemusta kotipalvelualalta. ja ymmärrät kotipalveluiden kasvavan merkityksen. Toimit tiiviissä yhteistyössä alueesi Alina -yrittäjien kanssa ja hallitset myös yhteydenpidon eri päättäjien ja kuntien suuntaan. Työ edellyttää itsenäistä työotetta. Tehtävä sisältää matkustusta.

Alina ja Norlandia Care tarjoaa sinulle seuraavaa ja paljon muuta:

  • Sisällöllisesti kiinnostavan ja merkityksellisen työn, jossa pääset työskentelemään terveys- hyvinvointi ja hoivapalveluiden parissa vauvasta vaariin
    Ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa Alinan ja Norlandia Caren kasvuun
  • Erinomaiset kehitysmahdollisuudet osaavan sekä työlleen omistautuneen ja motivoituneen Alina- tiimin tuella
    Matalahierarkkisen ja “keskustelevan” yrityskulttuurin
  • Joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut

Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää Alinasta työpaikkana: https://www.alinahoivatiimi.fi.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä Satu Jäntiltä p. 044 3555481,  28.12 ja 29.12 klo 13-15 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille 2.1.2022 mennessä.

Norlandia on pohjoismainen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottaja. Palvelut kattavat eri tarpeet vauvasta vaariin, päivähoidosta ikääntyneiden hoivaan. Norlandia Care tarjoaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita potilashotelleissa, Alina-ketjun kotihoidossa sekä hoivakodeissa eri puolilla Suomea.

Alina on valtakunnallinen, kokonaisvaltaisia kotihoitopalveluita tuottava franchising-ketju. Paikallisia Alina-yrityksiä on jo yli 30 eri puolilla Suomea ja ne työllistävät noin 300 alan ammattilaista. Alina Hoivatiimi Oy toimii franchising-emoyhtiönä, jonka perustehtävänä on rekrytoida uusia Alina-yrittäjiä, ylläpitää yrittäjien ohjausta, koulutusta ja yhteistyötä sekä kehittää konseptia. Alina sai toiminnastaan huipputuloksen viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2020). Kokonaiskeskiarvo oli peräti 3,7 (asteikko 1-4). Kyselytulosten perusteella 93 % asiakkaistamme suosittelisi Alinaa muillekin.