Imatralla 1-vuotissynttärit, Maskussa seniorimessut, Raumalla istutettiin porkkanoita ja perunoita

Alinalaiset ovat olleet taas monessa mukana ympäri maata. Toimistolla on järjestetty tilaisuuksia, alinalaiset ovat olleet mukana tapahtumissa ja asiakkaita on autettu arjen askareissa.

Imatralla vietettiin 1-vuotissynttäreitä 12.5. Asiakkaat oli kutsuttu juhlimaan toimistolle ja paikalla kävi useita kymmeniä vieraita.

Imatran synttäritunnelmia

– Tarjosimme kävijöille synttärikakkukahvit ja elävää musiikkia. Tunnelma oli oikein mukava ja lämmin, yrittäjä Katri Kaskinen kiitteli.

Raumalla tehtiin muutakin kuin perinteistä Alina-työtä. Hoidon, hoivan ja siivouksen lisäksi hoitajamme ovat valmiita tekemään paljon muutakin, sillä käynnin yhteydessä tehdään juuri sitä avustusta kuin mitä asiakas haluaa.

Tällä kertaa apua tarvittiin takapihalla puutarhan hoidossa. Työn lopulliset jäljet näkyvät vasta ajan kuluessa kesän mittaan!

– Laitoimme asiakkaan kanssa porkkanat ja perunat mullan alle, Alina Rauman yrittäjä Satu Ravantti totesi.

 

 

RaumaPorkkana2RaumaPorkkana3

Iisalmessa puolestaan laitettiin pöytä koreaksi. Alina auttaa myös ruoanlaitossa.

– Täällä Iisalmessa asiakkaamme toivoi kotoisia lihapullia ja mustikkapiirakkaa. No sehän järjestyi, Alina Iisalmen yrittäjä Minna Partti naurahti.

Alina Kangasala jalkautui paikalliseen kauppaan esittelemään tuotteita ja palveluita. Kangasalan lisäksi myös Pälkäneellä toimiva Alina on viimeisimpiä aloittaneita paikallisia Alina-ketjuun kuuluvia yrityksiä.

– Alina herätti kiinnostusta, ikäihmisten lisäksi myös lapsiperheet kävivät kysymässä paljon palveluistamme, yrittäjä Gunilla Grönfors-Niemelä kertasi.

Maskussa paikallinen Alina-yrittäjä Anne Virmajoki oli poppoineen Seniorimessuilla 17.5. Tunnelma oli korkealla ja ihmisiä oli saapunut paikalle viihdyttämään laulaja Joel Hallikainen.

Myös asiakkaille oli järjestetty oma tilaisuus erikseen.

– Ohjelmassa oli tutustumispisteitä. Mm. hierontaa ja jalkahoitoa sai kokeilla veloituksetta. Tarjosimme Saunaparonin rannassa kaikille kevätkahvit, Anne kertoi.