Katri Kaskinen Alina-yrittäjäksi Imatralle

Sairaanhoitaja Katri Kaskinen aloittaa Alina-yrittäjänä Imatralla 1.5.2017. Hyvin monipuolista alan työtä tehneeltä hoiva-alan ammattilaiselta löytyy yrittäjäkokemusta jo entuudestaan.

Katri on valmistunut sairaanhoitajaksi (AMK) v. 1997. Kokemusta on niin osasto- kuin kotihoitotyöstä eri ikäisten ihmisten parissa. Niin vanhukset, nuoret kuin myös kehitysvammaiset ovat saaneet nauttia Katrin ammattitaidosta.

Uusi Alina-yrittäjä Katri Kaskinen ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Uusi Alina-yrittäjä Katri Kaskinen ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Hoitotyön ohella Katri on ollut sivutoiminen yrittäjä vuodesta 2014, jolloin Katrin yritys Löytöeläinkoti Kaskivaara aloitti toimintansa. Yritys vastaa Imatran, Rautjärven ja Ruokolahden alueelta irrallaan löydettyjen pienikokoisten seura- ja harraste-eläinten tilapäisestä hoidosta.

– Sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi olen suorittanut Maatalouden perustutkinnon v. 2005 suuntautuen hevostenhoitoon, Katri kertoo.

Monipuolista työtä tehnyt Katri pitää vahvuutenaan monipuolista työhistoriaa sairaanhoitajana. Asennettaan hän kuvaa työtä pelkäämättömäksi. Katrilla on kovat odotukset aloittaa yhteistyö niin Alina-ketjun kuin muiden Alina-yrittäjien kanssa. Hänellä on tarjota myös oman erikoisalansa palvelua Alina-asiakkaille.

– Odotan Alina-yrittäjyydeltä mahdollisuutta yhdessä asiakkaiden kanssa suunniteltuun tarvelähtöiseen kokonaisvaltaiseen kotiapu- ja hoitotyöhön, joka mahdollistaa kotona asumisen mahdollisimman pitkään.

– Taustani eläinten parissa lisäksi mahdollistaa myös eläintenhoidon palvelut kotiavun yhteydessä, Katri esittelee.

Alina Imatra aloittaa toimintansa 1.5.2017. Alinalla on lähialueilla toimintaa jo Lappeenrannassa, joten yhteistyö alueen yrittäjien kesken mahdollistaa asiakkaiden saumattoman palvelun molemmissa kaupungeissa. Katri Kaskinen kannustaa ihmisiä kokeilemaan laadukkaita kotipalveluita.

– Haluan sanoa kaikille, että ottakaa yhteyttä rohkeasti kaikissa kotipalveluun liittyvissä asioissa. Suunnitellaan ja mietitään näitä yhdessä. Löydämme varmasti yhdessä mahdollisimman hyvän ja toimivan ratkaisun!