Kevi Akreyi on Lahden uusi Alina-yrittäjä

Lahtelainen Kevi Akreyi aloittaa Alina-yrittäjänä 1.4.2020. Kevin Alina-yritys tarjoaa palveluita Lahdessa ja mm. kaupungin itä- ja kaakkoispuolella Nastolassa ja Orimattilassa.

Tuleva Alina-yrittäjä Kevi Akreyi.

Kevi on valmistunut lähihoitajaksi v. 2012 ja sairaanhoitajan tutkinto on suoritettu kaksi vuotta sitten. Työkokemusta on kertynyt ikääntyvien parissa niin vuodeosastoilla kuin palvelutaloissa. Myös kehitysvammaisten kanssa työskentely on tuttua.

 – Olen aina halunnut edetä tällä alalla, joten päätin lähteä opiskelemaan sairaanhoitajaksi v. 2016 ja keikkailin opiskelun yhteydessä sairaaloissa, palvelutaloissa ja turvakodissa. Valmistuttuani v. 2018 olen työskennellyt Päijät-Hämeen keskussairaalan päivystyksessä, Kevi taustoittaa.

 Yrittäjyys on lahtelaiselle moniosaajanaiselle jo tuttua.

 – Sairaanhoitajaopiskelun loppumetreillä tuli mahdollisuus vielä ryhtyä hiusalan yrittäjäksi, joten aloitin yritystoiminnan marraskuussa 2018. Parturi-kampaamoni työllistää kolme hiusalan ammattilaista. Hoiva-alan yrittäjyydestä ei ole vielä kokemusta, kevään aikana Alina-yrittäjänä aloittava Kevi kertoo.

 Kevi luonnehtii itseään empaattiseksi, iloiseksi ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevaksi. Hänellä on jo paljon ideoita ja erilaisia suunnitelmia, joita aikoo toteuttaa Alina-yrittäjänä askel askeleelta.

 – Uskon, että Alina-yrittäjänä pääsen toteuttamaan työtä omalla tyylilläni – asiakaslähtöisesti ja asiakasta kunnioittaen. Yhteistyö asiakkaiden, omaisten kuin muiden Alina-yrittäjien kanssa on asia, jota odotan innolla.

 Toisena Alina-yrittäjänä Lahdessa on Tarja Karpov, joka tarjoaa myös Alina-palveluita Lahden alueella.