Kirsi Hirvonen Alina-yrittäjäksi Jyväskylään

Kirsi on valmistunut sairaanhoitajaksi jo yli 20 vuotta sitten. Työkokemusta löytyy sairaalamaailmasta yli 10 vuoden ajalta ja lisäksi hän on ollut lähes saman verran Veripalvelussa.

– Työn ohessa olen opiskellut informaatioteknologiaa terveydenhuollossa sekä hallinnon ja johtamisen erikoistumisopinnot, Kirsi taustoittaa.

Yrittäjyydestä tulevalla alinalaisella on selvät odotukset. Ajatus ei rönsyile vielä kaukaisuudessa, vaan yrittäjyydelle tulee rakentaa selvä kivijalka.

– Odotan paljon työtä ja uusia haasteita. Toivon, että sen myötä saan myös paljon asiakkaita ja mielenkiintoisen työn.

Kirsi uskoo, että pitkä työhistoria antaa varmuutta Alina-yrittäjyyden monille osa-alueille. Ammatillista osaamista löytyy kuitenkin eri aloilta. Monipuolisesta taustasta onkin aina hyötyä hoiva-alan yrittäjälle.

– Minulla on korkea työmoraali ja haluan tehdä työni aina mahdollisimman hyvin. Jos jotakin en osaa, niin sitten opettelen!

Alina on toiminut Jyväskylän seudulla jo muutaman vuoden ajan. Yrittäjä Ulla Pekkalan toiminta-alueena on ollut Laukaa ja Jyväskylä. Nyt Alina-palvelut ovat jatkossa saatavilla entistä kattavammin Keski-Suomen alueella kahden yrittäjän voimin!