Kirsi Viro Alina-yrittäjäksi Turun seudulle

Naantalilainen Kirsi Viro aloittaa Alina-yrittäjänä helmikuussa 2021.

Kirsi Viro aloittaa Alina-yrittäjänä helmikuussa 2021.

Luontaiseksi hoitajaksi aina päästä varpaisiin itseään tituleeraava Kirsi on koulutukseltaan sairaanhoitaja. Toiminta-alueena on Naantalin ja Turun lisäksi muut lähiseudun kunnat.

Kirsillä on monipuolista työtaustaa myös hoitoalan ulkopuolelta. Sairaanhoitajaksi hän on päätynyt kiinnostuksesta alaa kohtaan ja tähän työhön Kirsi on laittanut itsensä omien sanojensa mukaan täysillä peliin.

– Teen sairaanhoitajan työtä täydestä sydämestäni ja koko persoonallani. Rakastan tehdä tätä työtä ihmisten parissa ja yhdessä tiimini kanssa, Kirsi taustoittaa.

– Sydäntäni lähellä ovat aina myös asiakkaiden omaiset, jotka jäävät helposti vähemmälle huomiolle. Koen hyvin tärkeäksi myös heidän tapaamisen ja kuulemisen. On tärkeää, että hekin ovat tietoisia kaikesta mitä tapahtuu.

Sairaanhoitajana Kirsi on työskennellyt suurimman osan urastaan mielenterveys- ja kuntoutuspalveluissa, mutta kokemusta on myös sydäntutkimuskeskuksesta, terveyskeskuksen vuodeosastolta ja -poliklinikalta.

– Minulla on tältä pohjalta hyvin kokonaisvaltainen näkemys potilaan hoitamisesta ja hyvinvoinnista.

Vapaa-ajallaan vapaaehtoistyötä ja urheilun seuraamista harrastava Kirsi on iloinen persoona. Hän antaakin sen näkyä ja kuulua työssään.

– Naurussa on tutkitusti myös terveysvaikutuksiakin. Se rentouttaa ja kohottaa mielialaa sekä hyvinvointia, Kirsi hymyilee.

Kirsi on innoissaan yrittäjyydestä ja päästessään mukaan Alina-ketjuun muiden yrittäjien kanssa.

– Yrittäjyys on ollut suuri haaveeni jo monen vuoden ajan. Yhdessä ketjun tuella, kovalla työllä ja tulevan tiimini kanssa saadaan varmasti tuotettua loistavia sekä laadukkaita palveluita. Toivon, että se palkitaan hyvällä maineella ja tyytyväisillä asiakkailla.

Odotan yrittäjyydeltä kovaa työntekoa ja yhteistyötä alueen muiden Alina-yrittäjien kanssa, tietysti ketjun tuella. Yrittäjänä haluan taata laadukkaat palvelut kaikessa mitä kotiin voi viedä, kotisairaanhoidosta siivoukseen, Kirsi esittelee.