Kotityöpalveluissa saan auttaa ihmisiä

Olin todella liikuttunut, kun näin ilon iäkkään pariskunnan silmissä, kun yllätykseksi teimme juhlakattauksen pöytään ja skoolasimme yhdessä heidän kanssaan.

Olen työskennellyt Alinassa noin 3,5 vuotta. Olen koulutukseltani leipurikondiittori ja työskennellyt monien leipomoiden ja ravintoloiden lisäksi Helsingissä sijainneessa ravintolassamme, jota mieheni kanssa pidimme 5 vuotta. Vaihdoin alaa, koska täysin kyllästyin ravintola-alan kiireeseen ja stressiin. Ehkä vielä joskus palaan leipomoon tai ravintolaan, mutta tällä hetkellä työni Alinassa on todella mielekästä.

Kohokohtia työssäni on ollut muun muassa vapun ja uudenvuoden kattauksen järjestäminen iäkkäälle pariskunnalle.  Olin todella liikuttunut, kun näin ilon heidän silmissään, kun yllätykseksi teimme juhlakattauksen pöytään ja skoolasimme heidän kanssaan. Toinen kohokohta oli, kun erään huonosti liikkuvan herran kanssa leivoimme ison kasan korvapuusteja ja koti tuoksui ihanalta, kun vaimo palasi kauppareissulta kotiin.

Alinalla olen voinut hyödyntää edellisissä töissä opittua asiakaspalvelutaitoa ja sosiaalisuutta. Tykkään myös leipoa ja valmistaa ruokaa asiakkaiden kotona. Työhöni kuuluu myös siivousta, kaupassakäyntiä, suihkuavustusta sekä kaikenlaisen avun tarjoamista, että asiakkaillamme on hyvä olla kotonaan.

Alinassa parasta on hyvä työtiimi sekä ihanat asiakkaat. Myös se, että haluamme taata asiakkaiden tyytyväisyyden, on tärkeää.

Oma tiimini on pieni, mutta se on mukavaa koska tunnemme kaikki toisemme hyvin ja tapaamme myös vapaa-ajalla.

Vapaa-aika on omistettu omalle perheelleni, johon kuuluu mieheni ja 9-vuotias tytär sekä 7-vuotias poika. Alinassa voin vaikuttaa omiin työaikoihini, jolloin aikaa jää myös perheelle.

Mari Koski työskentelee kotityöpalvelutyöntekijänä Alinassa