Kuopiossa avattiin kesäkausi perinteisin menoin – Gunilla ahkeroi Kangasalan ympäristössä

Jo suorastaan käsitteeksi muodostunut Kuopion Alinoiden kesäkauden avajaisjuhla kokosi Inkilänmäen Tätilään tiistaina 5.6. taas tuvan täydeltä asiakkaitamme.

Vieraat saivat nauttia kahvin lisäksi leivonnaisista, grillimakkarasta ja lauluesityksistä. Ohjelmassa oli tuttuun tapaan myös papin pitämä hartaushetki.

– Tunnelma oli mukavan rauhallinen. Päivä oli sateinen, joten emme valitettavasti voineet olla ulkona. Makkarat ja pullakahvit maistuivat hyvin kaikille! Ihmiset innostuivat vielä laulamaan yhteislauluja papin lähdettyä, totesi Puijonlaakson Alinan yrittäjä Päivi Airaksinen.

Alina palvelee kuopiolaisia kahdesta yrityksestä käsin. Puijonlaakson ja Kuopion keskustan Alinat tavoitat yhteisestä päivystysnumerosta 044 355 5451 tai osoitteesta .

Tuorein Alina-yrittäjä Gunilla Grönfors-Niemelä kiertää aktiivisesti Tampereen seudulla. Kangasalan ja Pälkäneen alueella pääsääntöisesti toimiva yritys piipahti 4.6. markkinoimassa palveluitaan myös Tampereen puolella.

– Pistäydyimme esittelemässä palveluitamme Linnainmaan Citymarketissa. Ohjelmassa oli jalkahoitolahjakortin arvonta ja ihmisten kanssa tarinointia! Kävimme myös Pälkäneellä seuraavana päivänä, yrittäjä totesi.

Alina Kangasala-Pälkäne palvelee asiakkaitaan kaikkien Alina-palveluiden osalta aina siivouksesta sairaanhoitoon. Lisätietoja Gunillan tarjoamista palveluista yhteystietoineen löydät: Alina Kangasala-Pälkäne

Kauppapäivä Linnainmaa