Lapinlahdella Alina-yrittäjänä joulukuun alussa aloittava Sirpa Nurmi haluaa olla motivoiva työnantaja

Lapinlahden, Nilsiän ja Iisalmen alueella aloittaa joulukuun alussa uusi Alina-yrittäjä Sirpa Nurmi. Hän tarjoaa hoivapalveluita, kotityöpalveluita, kotisairaanhoitoa sekä lapsiperheiden kotipalveluita.

Uusi yrittäjä odottaa yrittäjyydeltä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, omaisten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Hän odottaa myös Alinan mukaista yhteisöllisyyttä ja kollegiaalisuutta kollegojen kanssa.

 

Sirpan tavoitteena on tehdä työstä oman näköistä ja yksilöllistä, yhdessä asiakkaan kanssa keskustellen ja suunnitellen.

Yrittäjyys saa Sirpan tarkastelemaan asioita eri näkövinkkelistä. Sirpa haluaa olla esimiehenä kannustava, motivoiva ja innostava, ja että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaansa ja työn sisältöön. Haasteita varmasti riittää, mutta Sirpan yrittäjätaipaletta tukee vahva usko itseen, tiimiin sekä kentän tukeen.

 

 

”Alinaan olen tutustunut ollessani vastaavana sairaanhoitajana toisessa Alina yrityksessä. Sain huomata, että kentän tuki on vahva, aina saa apua ja tukea, jos jokin mietityttää. Alinan arvot ovat myös minulle henkilökohtaisesti tärkeitä”, kertoo Sirpa.

Alina on Sirpalle tuttu jo entuudestaan, sillä hän on työskennellyt Alinalla reilun vuoden. Sitä ennen hän on työskennellyt Lapinlahden kunnan kotihoidossa tiimivastaavana sairaanhoitajana reilut 12 vuotta. Tätä ennen Sirpa on työskennellyt kuutisen vuotta palvelutaloissa niin yksityisellä että kuntasektorilla. Sairaanhoitajaksi Sirpa valmistui vuonna 2001, aikaisemmalta koulutukseltaan hän on kodinhoitaja. Työn ohella mukaan on tarttunut myös muistihoitajan tutkinto.

Sirpa on toiminut erilaisissa järjestöissä aktiivijäsenenä parisen kymmentä vuotta. Lukeminen, elokuvien ja sarjojen katselu sekä omalla pihamaalla touhuaminen kesäisin kuuluvat myös hänen harrastuksiinsa.

 

Yhteystiedot:
Yrittäjä, sairaanhoitaja Sirpa Nurmi

050 5432318