Maarit Tirronen luotsaamaan Savonlinnan Alinaa

Tuleva Savonlinnan Alina-yrittäjä Maarit Tirronen.

Alina-yrittäjä vaihtuu Savonlinnassa vuodenvaihteessa. Reilun vuoden verran Alina Savonlinnan vastaavana hoitajana työskennellyt Maarit Tirronen aloittaa yrittäjänä 1.1.2020.

Vuoden loppuun asti Alina Savonlinnaa luotsaava yrittäjä Heidi Juuti puolestaan vaihtaa roolia yrityksen vastaavaksi hoitajaksi.

Sairaanhoitajataustainen Maarit saa johdettavakseen siis tutun yrityksen tutut asiakkaat. Hoitotaustan lisäksi hänellä on myös lääketeknikon tutkinto.

– Yrittäjyys on uusi ihmeellinen maailma, johon saan nyt tutustua ja odotankin sitä innolla. Luvassa on uusia haasteita ja kohtaamisia, Maarit kertoo.

Alina-taustansa ansiosta Maarit tietää hyvin, mihin on ryhtymässä. Savonlinnan alueen asiakkaiden palvelu jatkuu jämäkällä otteella ja Maaritin asiantuntemuksella sekä persoonalla.

– Tätä työtä tehdään persoonalla ja jokainen meistä on erilainen. Toivon, että minusta kuoriutuu vielä uutta osaamista, Maarit toteaa.

Maarit saa vierelleen erinomaisen mentorin, kun yrittäjyydestä luopuva Heidi Juuti jatkaa Alina Savonlinnan palveluksessa.