Margaret Laaksonen Alina-yrittäjäksi Tampereelle

Sairaanhoitaja Margaret Laaksonen on uusi Alina-yrittäjä. Tampereen lisäksi Alina-palvelut ovat saatavilla myös lähikuntien alueella. Margaretin yritys aloittaa toimintansa helmikuun 2021 alussa.

Margaret Laaksonen, Alina-yrittäjä helmikuun 2021 alusta lähtien.

Hoitotyö on aina ollut Margaretin intohimo ja kokemusta on runsaasti etenkin vanhuspuolelta.

– Vanhukset ovat minun juttuni ja olen aina tykännyt tehdä työtä heidän parissaan.

Mm. terveyskeskus- ja vanhainkotivuodeosastotyön lisäksi Margaret on ehtinyt toimia alalla myös yrittäjänä neljän vuoden ajan. Alina saa siis Tampereelle alan vahvan osaajan.

– Lähtökohta hoivatyöhön on mielestäni se, miten joku hoitaisi minun omaa äitiäni. Perspektiivi ja laatu työhöni tulevat tätä kautta. Minulla on lisäksi vahva taipumus tiimityöskentelyyn ja asiakaspalveluun, Margaret esittelee.

Uusi yrittäjä odottaa työltään menestystä, jota edesauttaa Alina-ketjun tuki.

– Alina on valmis brändi ja saan heiltä paljon taustatukea omaan työhöni. Voin keskittyä ketjun avulla laadukkaaseen työntekoon.

25 vuotta Suomessa asunut Margaret tuo Alina-työhön ripauksen omaa kulttuuriaan. Hän osaa katsoa asioita hoivatyöhön liittyen eri näkökulmasta ja tehdä asioita sitä kautta omalla tavallaan laadukkaan hoidon edellyttämällä tasolla.

– Tulen eri kulttuurista ja siellä kunnioitetaan vanhuksia vielä enemmän kuin Suomessa. Pyrin näyttämään sen myös työssäni, jossa kaikki asiakkaani saavat ihmisarvoista hoitoa suurella kunnioituksella, kenialaistaustainen Margaret painottaa.