Osallistu TE-keskuksen liverekry-tapahtumaan: Alina hakee yrittäjiä ympäri Suomen

Hei sinä hoiva-alan ammattilainen, lähi- tai sairaanhoitaja! Haluatko tehdä urallasi suunnanvaihdoksen? Määritellä itse työpäiväsi sisällön ja tulotasosi?

Jos ihmisten auttaminen, innovatiivinen työyhteisö ja toiminnan kehittäminen ovat sinulle tärkeitä asioita, voit hyvin olla seuraava Alina-yrittäjä. Tule kuulemaan Alinan rekrytointipäälliköltä ja Alina-yrittäjältä millaista hoivayrittäjän työ käytännössä on ja vaatii – voit myös kysyä itse chatissa!

Valtakunnallinen Alina tarjoaa kokonaisvaltaisia kotipalveluita ja kotisairaanhoitoa. Hoivapalveluiden ja kotiavun perustehtävänä on parantaa ikääntyvien, lapsiperheiden tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia. Alinan missiona on auttaa asiakkaitaan pärjäämään arjessa ja elämään omanlaistaan elämää. Alina-ketju koostuu paikallisista, itsenäisistä franchising-yrityksistä ja on osa Norlandiaa.

Alina-yrittäjänä menestyt parhaiten, mikäli sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutus, alan työkokemusta, energinen ja itsenäinen ote työhösi sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätöntä, Alinassa saat SHQS-laatusertifioidun toimintamallin. Yritys auttaa ja kouluttaa sinua tiiviisti kaikissa toimintasi vaiheissa ja panostaa yritystoimintasi käynnistymiseen – yksin ei siis jää!

Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä TE-liven nettisivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille kokolähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven nettisivuille.

Osallistu suoraan lähetykseen https://te-live.fi/lahetykset/pAk3pnVzB