Paras isänpäivälahja – hyvinvointia kotiin

Paras isänpäivälahja – hyvinvointia kotiin

Isänpäivää vietetään tänä vuonna 13.11. Millaisen isänpäivälahjan sinä aiot antaa rakkaalle isällesi tai puolisollesi, lastesi isälle?

Mitäpä jos tänä vuonna ostaisit aineettoman lahjan isänpäiväksi, sen sijaan että kaapit täyttyvät tavarasta? Olisiko tämän vuoden paras lahja vaikka koko kodin siivous tai lahjakortti ensi kevään ikkunanpesuun?

Isänpäivälahja voi olla myös hoivapalveluita kotiin. Ikääntyneelle, kaukana asuvalle isälle tai ukille saa meiltä lahjaksi hoivakäyntejä, joiden aikana rupatellaan, asioidaan kaupassa tai hoidetaan vaikka lumityöt.

Me palvelemme yli 40 paikkakunnalla. Paikallinen Alina-yrittäjä auttaa sinua löytämään juuri sopivan isänpäivälahjan. Saat paikallisen yrittäjän yhteystiedot täältä

Kuopio, Jyväskylä, Laukaa, Turku, Raisio, Naantali, Helsinki, Kirkkonummi, Tampere ja lähialueet, Pori, Rauma ja ympäristökunnat, Iisalmi, Oulu, Ii, Pudasjärvi, Rovaniemi, Lahti, Lappeenranta, Seinäjoki, Imatra, Vantaa, Tervola-Tornio, Lapinlahti, Nilsiä, Iisalmi, Joensuu, Savonlinna, Orivesi, Rovaniemi, Riihimäki, Kauniainen, Espoo, Oulu, Joensuu ja lähialueet.