Pirkkalaan uusi Alina-yrittäjä

Terveydenhoitaja Hanna Viskari on tuleva Alina-yrittäjä Pirkkalassa. Nykyinen Pirkkalan-yrittäjä Noora Tuoresmäki siirtyy kesän jälkeen uusiin haasteisiin, mutta Hannan yritys jatkaa toimintaa samalla alueella.

Hannan yritystoiminta alkaa virallisesti 1.9.2017.

Alina Pirkkala-Tampereen seudun varsinaisessa toiminnassa ei tapahdu muutoksia. Kaikki palvelut ja yrityksen toiminta säilyvät ennallaan. Pirkkalan lisäksi Hannan yritys palvelee asiakkaita Tampereella, Lempäälässä ja Nokialla.

Tuleva Alina-yrittäjä Hanna Viskari ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Tuleva Alina-yrittäjä Hanna Viskari ja Alinan toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Tuleva yrittäjä Hanna Viskari on valmistunut lähihoitajaksi v. 1997 ja terveydenhoitajaksi AMK:sta v. 2010. Koulutus sisälsi myös sairaanhoitajan valmiudet.

– Lähihoitajaksi valmistumisen jälkeen tein lastenhoitotyötä ja olin kolmen vuoden ajan New Yorkissa au pairina, Hanna kertoo.

Hoivatyön lisäksi kokemusta on myös myyntityöstä. Suomeen paluun jälkeen hän opiskeli terveydenhoitajaksi ja töitä on sen jälkeen riittänyt kunnallisessa kotihoidossa ja Tampereen yliopistollisen sairaalan osastoilla.

– Olen tehnyt töitä sekä lasten että perheiden kanssa, paljon siivous- ja kotityötä, sekä tietenkin kotihoidossa ikäihmisten parissa. Ei voi myöskään unohtaa sairaalassa tehtyä potilastyötä, joten hoiva-alalta on monipuolista kokemusta. Nautin eri-ikäisten kanssa työskentelystä ja tulen helposti ihmisten kanssa juttuun – oli asiakkaana vauva tai vaari.

Hanna odottaa, että Alina-yrittäjänä hän saa antaa asiakkailleen juuri heidän toiveistaan ja tarpeistaan lähtevää hoitotyötä kotona sellaisella kuntouttavalla otteella, että asiakkaat pystyvät olemaan ja elämään omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

– Parasta onkin, että saan tehdä työtä omalla iloisella tyylilläni kannustavalla otteella ja ajan kanssa, Hanna iloitsee.

– On mahtavaa päästä työskentelemään nykyisten asiakkaiden kanssa sekä luomaan hyvää ja luotettavaa yhteistyötä heidän kanssaan. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi myös kaikenikäiset uudet asiakkaamme. Oli tarve sitten pieni tai suuri, me räätälöimme juuri sinulle oikean avun kotiisi.