Sairaanhoitaja Milcah aloittaa kotihoidon yrittäjinä valtakunnallisessa Alina-ketjussa

”Kotihoidon yrittäjänä minulla on mahdollisuus auttaa yhteisöämme”

Sairaanhoitaja ja kokki Milcah työskenteli pitkään hoitajana sairaaloissa, hoivakodeissa ja kotihoidossa kunnes hänelle tarjoutui mahdollisuus ryhtyä kotihoidon yrittäjäksi Alina-ketjussa. Alinassa Milcah näki mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa nopeasti toimivan Franchising-mallin avulla.

Milcahin yrityksen palveluvalikoimassa ovat kotihoidon palvelut ikäihmisille, lapsiperheen palvelut ja kotityöpalvelut. Milcah loihtii asiakkailleen varmasti erityisen maittavaa ruokaa, koska hän on työskennellyt myös kokkina ravintoloissa ja hotelleista.

”Haluan luoda menestyvän yrityksen, josta on hyötyä koko yhteiskunnalle”

Uuden yrittäjän ensisijainen tavoite on lisätä avuntarpeessa olevien ihmisten hyvinvointia ja tarjota heille korkealaatuisia hyvinvointipalveluita omassa kodissa. Milcahille tärkeää on myös luoda hoiva-alan työmahdollisuuksia alueellaan.

Alina oli luonnollinen valinta yrittäjille, koska franchising malli tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa toimintaa nopeasti valmiin brändin avulla. Liiketoimintamallin koulutukset ja operatiivinen toiminta sekä muiden yrittäjien yhteisö sekä tuki vaikuttivat päätökseen valita yrittäjyys Alinassa.

Milcah toimii Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Milka Njuguna
Yrittäjä, sairaanhoitaja
Miiri Oy, Alina Helsinki-Espoo-Vantaa-Kauniainen
Puh. 044 455 8730