Tule mukaan tekemään kodista paras paikka!

Alina on voimakkaasti kasvava kotipalveluketju jonka tarkoituksena on tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja kotiin. Paikalliset Alinat ovat yrittäjävetoisoa yksiköitä, joissa on tarjolla monipuolisia tehtäviä

Lähes kaikki Alinat ovat kasvuyrityksiä ja rekrytoivat jatkuvasti uusia työntekijöitä. Kaikissa Alina –yrityksissä noudatetaan Yksityisen Sosiaalipalvelualan TESiä. Alinassa työskennellään erityyppisissä työsuhteissa. Osa väestä on kokoaikaisia, osa osa-aikaisia ja myös keikkalaisille on työtä tarjolla. Työsuhteen laatuun vaikuttaa kunkin Alina –yrityksen sen hetkinen tilanne. Vastaavasti Alina –yritys pystyy tarjoamaan työtä hyvnkin erilaisissa elämäntilanteessa oleville ihmisille ja joustamaan työajoissa ja –määrissä tilanteen mukaan. Alinassa et ole koskaan yksin vaikka työskenteletkin itsenäisesti kentällä. Työt ja työohjeesi näet aina reaaliaikaisena omasta työpuhelimestasi ja päivystysnumerosta tavoitat aina yksikön vastuuihmisen.

Alinan avoimet työpaikat löydät tältä sivulta kuten myös mol.fi –sivuilta. Voit jättää hakemuksen saman tien. Mikäli alueesi Alina ei hae juuri nyt työntekijöitä, voit jättää myös avoimen hakemuksen TÄSTÄ.

Sairaanhoitajan työ Alinassa on usein vastuuhoitajan työtä. Suurin osa päivästä koostuu asiakaskäynneistä, jotka sisältävät sekä kotihoivaa että –sairaanhoitoa. Aamuisin on paljon verinäytteiden ottamista, haavahoitoja on ajoittain ja ajallisesti suurin osa kotikäynneistä kuluu hoivaan. Sairaanhoitajan työhön Alinassa kuuluu lähes aina päivystystyötä sekä töiden organisointia ja asiakasasioiden kirjaamista tietokoneella.

Lähihoitajien työ Alinassa on todella monipuolista. Työhön kuuluu hoivapalvelua eri ikäisille asiakkaille sekä jossain määrin kotityöpalvelua (esim. asiointiapu ja siivoustyöt). Alinassa työskennellään omahoitaja –periaatteella, joten jokainen lähihoitaja on useamman asiakkaan omahoitaja. Omien asiakkaidensa kanssa voi hoitaja suunnitella monenlaisia asiakasta virkistäviä lisäpalveluja, kuten esimerkiksi ikääntyneille kesäretket tai lapsiperheille ruuanlaittoa tai leivontaa. Alinassa saat työskennellä kokonaisvaltaisella työotteella kiireettä. Kaikissa Alinoissa minimikäyntiaika asiakkaan luona on 30 min, mutta keskimäärin asiakkaan luona ollaan 1h 15min.

Lastenhoitajien työmäärä Alinoissa on kasvava. Pääosin lapsiperheiden kotipalvelua tehdään kuntien palveluseteli- tai ostopalveluasiakkaille. Tämä työ on erittäin monipuolista sisältäen eri-ikäisten lasten auttamista päivittäisissä askareissa sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Usein Alina auttaa lapsiperheen arjessa kriisin kohdatessa. Alinan lastenhoitajan tarvitsevat myös erityislapset. Tällöin hoitosuhteet ja yksittäisten käyntien hoitoajat ovat usein tavallista pidempiä. Tämän lisäksi Alinan lastenhoitaja voi työskennellä akuutisti sairastuneen lapsen kotona, mikäli vanhemmat eivät voi töistään jäädä kotiin.

Kotityöpalvelutyöntekijän koulutus Alinoissa työskentelevillä voi vaihdella. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi laitoshuoltaja, kodinhoitaja tai hoiva-avustaja. Koulutustaustasi riippuen työsisältösi voi vaihdella. Pääosa työstä on usein kotisiivousta, lisäksi voit käydä asiakkaan asioilla, huoltaa pyykin tai valmistaa ruokaa. Usein kotityöpalveluasiakkaiden käyntiajat ovat useita tuntejea.