Uusi Alina-yrittäjä Allu Nkembeng Lahteen

Allu Nkembeng Alina-ketjun yrittäjäksi Lahteen

Alina-yrittäjä Allu Nkembeng tarjoaa hoivapalveluita, kotityöpalveluita, kotisairaanhoitoa sekä lapsiperheiden kotipalveluita. Allu on valmistunut sairaanhoitajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta lokakuussa 2018, jonka jälkeen hän on työskennellyt muun muassa Debora ja Stella kotihoidossa sekä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymällä erilaisissa sairaanhoitajan sekä lähihoitajan tehtävissä. Allu valmistui filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2016. 

 

Allu odottaa tulevalta yrittäjyydeltä erityisesti palveluiden laadun kehittämistä. Uuden Alina-yrittäjän tavoitteena on yrityksen toiminnan ja sen tunnettuuden kehittäminen omalla alueellaan. Allu haluaa olla hyvä työnantaja, jolla työskentelee ammattitaitoista henkilökuntaa. Hänelle tärkeää on myös hyvät asiakassuhteet ja positiivinen asiakaspalaute. Toki Allu tietää myös yrittäjyyden vaativan kovaa työtä sekä sitoutumista.

 

”Valitsin Alinan, sillä se tarjoaa tällä hetkellä parhaita palveluita yrittäjille, jotka haluavat perustaa hoitoalan yrityksen. Polku yrittäjyyteen on myös esimerkiksi lupa-asioiden ja muiden paperitöiden osalta on hyvin tuettu”, Allu summaa.

Vapaa-ajallaan urheilullinen Allu harrastaa jalkapalloa, laulaa kirkkokuorossa sekä katselee elokuvia.

Yhteystiedot:
Yrittäjä, sairaanhoitaja Allu Nkembeng

Puh: 044 455 6990