Alina kasvaa jälleen – uusi yrittäjä aloittaa helmikuussa Oulun alueella

Alina-yrittäjänä Oulussa ja Oulunsalossa aloittaa helmikuussa Sari ”Sarppa” Körkkö. Sari valmistui vuonna 1999 sairaanhoitoon ja huolenpitoon suuntautuneeksi lähihoitajaksi ja sairaanhoitajaksi hän valmistui keväällä 2012. Tämän lisäksi Sarilla on takanaan lasten syöpäsairaanhoidon erikoistumisopinnot.

 

Työkokemusta Sari on kerryttänyt Espoossa perhe- ja päiväkotityössä, aupairina Yhdysvalloissa, Malmin sairaalassa geriatrian vuodeosastolla, Tromssassa kaupungin kotihoidossa sekä Oulussa Caritaksen kotihoidossa. Viimeiset 10 vuotta hän on työskennellyt sairaanhoitajana Oysissa lasten syöpäosastolla. Kiireapuna ja sisäisenä keikkalaisena kokemusta on kertynyt asiakkaista aina vauvasta vaariin.

”Valitsin Alinan siksi, että minulla ei ole aikaisempaa kokemusta yrittäjyydestä ja halusin turvallisen pohjan yrittäjyydelle. Olen myös seurannut mielenkiinnolla siskoni Alina yrittäjyyttä. Viimeiset kaksi vuotta olen miettinyt, uskaltaisinko minäkin kokeilla työskentelyä yrittäjänä. Kesästä asti olen kokenut, että olen nyt valmis haastamaan itseni”, Sari kertoo.

Sari odottaa yrittäjyydeltä uudenlaista tapaa tehdä työtä, uudenlaisia haasteita elämään sekä uusia ihmissuhteita. Seuraavina yritysvuosina hänen tähtäimessään on luoda kiva pieni työyhteisö, jossa kaikilla on hyvä olla ja tehdä työtä. Tarkoituksena on tarjota hoiva- ja hoitopalveluita lapsiperheille, vammaisille ja vanhuksille, kaikille apua tarvitseville.

”Odotan innoissani ja hieman jännittyneenäkin tulevaa yrittäjäpolkuani. Tuntuu kivalta päästä haastamaan itseä ja päästä osaksi Alina yhteisöä”, Sari summaa.


Sari ”Sarppa” Körkkö

Yrittäjä, sairaanhoitaja
Alina Oulu