Alinan toiminta laajenee Helsingissä

Alina-yrittäjänä Helsingissä aloittaa huhtikuun alussa sairaanhoitaja Babu Cham.

Babu tuli Suomeen opiskelemaan terveystieteiden maisteriksi vuonna 2009. Sen jälkeen hän opiskeli lähihoitajaksi Helsingissä, jatkaen siitä sairaanhoitajaopintoihin. Babun työura Suomessa alkoi Helsingin kaupungilla, jossa hän työskenteli lähihoitajana kotihoidossa. Monipuolinen keikkatyö Helsingissä kotihoidossa lähihoitajana sekä sairaanhoitajana tuli myös hänelle hyvin tutuksi. Tuore yrittäjä odottaa yrittäjyydeltä yrityksen monipuolista kehittämistyötä sekä palveluiden ja toiminnan käynnistämistä ja sujuvoittamista. Hän odottaa myös innolla yhteistyötä asiakkaiden sekä heidän omaistensa kanssa, sekä asiakkaiden arjen tukemista ja parantamista.

”Haluan tarjota asiakkailleni laadukasta hoitoa, jossa toteutuu yhteisymmärrys, kunnioitus, asiakkaan itsemääräämisoikeus sekä tasa-arvoinen kohtelu.”

Babun kiinnostus yrittäjyydestä sai alkunsa kotihoidon kenttätyössä. Uusi yrittäjä halusi perustaa oman yrityksen ja toimia itsenäisesti omien arvojensa mukaan, sekä luoda palvelu- ja hoitosuunnitelmia asiakaslähtöisesti. Tieto Alina-yrittäjyydestä tavoitti Babun Alinan nettisivujen kautta, ja hän kiinnostui mahdollisuudesta toimia yrittäjänä ketjun tuella. Otettuaan yhteyttä Alinan rekrytointipäällikkö Terhi Castreniin syttyi todellinen hoivayrittäjyyden kipinä. Babun monipuolisiin palveluihin kuuluvat kotihoiva, kotisairaanhoito, kotityöpalvelut sekä lapsiperheiden kotipalvelut.

Vapaa-ajalla Babu rentoutuu uinnin parissa.

 

Babu Cham
Yrittäjä, sairaanhoitaja
Tiamas Kotihoito Oy
Puh. 044 455 8740