Uusia Alina-yrittäjiä Turkuun, Jyväskylään ja Kangasalle

Alina vahvistaa asemiaan eri puolilla maata. Paikallisia alinalaisia on saatu kevään aikana kolme uutta lisää. Turun, Pirkanmaan ja Jyväskylän seudun tarjontamme paranee nyt uusien yrittäjien voimin.

Kirsi Hirvonen ja Alina Jyväskylä aloittivat 1.3.

Kirsi Hirvosen yritystoiminta on jo täydessä vauhdissa.

Kirsi on valmistunut sairaanhoitajaksi jo yli 20 vuotta sitten. Työkokemusta löytyy sairaalamaailmasta yli 10 vuoden ajalta ja lisäksi hän on ollut lähes saman verran Veripalvelussa.

– Työn ohessa olen opiskellut informaatioteknologiaa terveydenhuollossa sekä hallinnon ja johtamisen erikoistumisopinnot, Kirsi taustoittaa.

Yrittäjyydestä tulevalla alinalaisella on selvät odotukset. Ajatus ei rönsyile vielä kaukaisuudessa, vaan yrittäjyydelle tulee rakentaa selvä kivijalka.

– Odotan paljon työtä ja uusia haasteita. Toivon, että sen myötä saan myös paljon asiakkaita ja mielenkiintoisen työn.

Kirsi uskoo, että pitkä työhistoria antaa varmuutta Alina-yrittäjyyden monille osa-alueille. Ammatillista osaamista löytyy kuitenkin eri aloilta. Monipuolisesta taustasta onkin aina hyötyä hoiva-alan yrittäjälle.

– Minulla on korkea työmoraali ja haluan tehdä työni aina mahdollisimman hyvin. Jos jotakin en osaa, niin sitten opettelen!

Alina on toiminut Jyväskylän seudulla jo muutaman vuoden ajan. Yrittäjä Ulla Pekkalan toiminta-alueena on ollut Laukaa ja Jyväskylä. Nyt Alina-palvelut ovat jatkossa saatavilla entistä kattavammin Keski-Suomen alueella kahden yrittäjän voimin!

Gunilla Grönfors-Niemelä Kangasalle

Gunilla Grönfors-Niemelä aloittaa heti pääsiäisen jälkeen.

Uusi Alina-yrittäjävahvistus on kouluttautunut alalle monipuolisesti. Terveysalan perustutkinnon lisäksi Gunillalla on psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto. Lisäksi hänellä on työn alla yliopistotutkinto sosiaalityöstä.

Gunillalle on ehtinyt kertyä alalta jo reilun parinkymmenen vuoden työkokemus. Tehtäviä on ollut hoitajasta esimieheen niin avo- kuin asumispalvelupuolella.

– Myös Alina on minulle ennestään tuttu, sillä olen tehnyt tuntitöitä Oriveden Alinassa, Gunilla taustoittaa.

Alina-yrittäjyydeltä Gunilla odottaa eniten käytännön työtä ja oman tiimin pyörittämistä. Erikoisosaamista hänelle on kertynyt etenkin vammaisten parissa työskentelystä.

– Vahvuuteni yrittäjänä on varmasti monipuolinen kokemus alalta, ammattitaito ja hyvät hermot!

– Vaikeavammaisten puolella työskentelystä mm. erilaiset apuvälineet ja kommunikointitavat ovat tuttuja. Olen ollut esimiehenä henkilökohtaista apua tuottavassa tiimissä, joten vammaisten kotiin tuotettavista palveluista löytyy hyvä pohja.

Gunilla aloittaa toimintansa huhtikuun 2018 alussa. Hänen toiminta-alueenaan on Kangasalan lisäksi Pälkäne. Hän odottaa jo innolla kevään aloitusta.

– Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä ja turvallista hoivaa ja palvelua. Jokaiseen tarpeeseen ja ongelmaan löydämme varmasti yhdessä oikean ratkaisun.