Vuoden 2017 alinalainen on Sirpa Ahonen

Kuopiolainen Sirpa Ahonen on valittu vuoden 2017 Alina-työntekijäksi. Sirpa työskentelee Kuopiossa toimivan Alinan pilottiyrityksen vastaavana hoitajana.

Kuopion Maaherrankadulla pääpaikkaa pitävä Alina Kuopio, keskusta on ollut Sirpan käsissä vuodesta 2015 alkaen. Vastaava hoitaja pyörittää yrityksen toimintoja kuin kuka tahansa Alina-yrittäjä ketjun eri franchise-yrityksissä.

Sirpa Ahosta onnittelemassa VMP Groupin toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen sekä VMP Varamiespalvelun toimitusjohtaja Juha Pesola.

Sirpa Ahosta onnittelemassa VMP Groupin toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen sekä VMP Varamiespalvelun toimitusjohtaja Juha Pesola.

Sirpa palkittiin yhdessä muiden VMP Group-konserniin kuuluvien yritysten työntekijöiden kanssa konsernin vuotuisessa juhlatilaisuudessa perjantaina 26.1. Turussa.

– Tuntuu tietenkin hienolta saada tunnustusta tehdystä työstä. Varsinkin, kun tietää sen työmäärän ja lukuiset haasteet mitä työssä on viime aikoina ollut, Sirpa kiittelee.

Alinan pilottiyksikön tulos on kaiken työmäärän ansiosta kasvanut vuonna 2017 hurjasti. Useat työvuodet Alinassa ovat kasvattaneet hänestä monipuolisen luottohenkilön.

– Ehkäpä valinnassani painoikin juuri tehty työmäärä ja sitoutuneisuus Alinaan, Sirpa arvelee.

Sirpan luotsaama Alinan pilottiyksikkö toimii kokeilualustana kaikille muille yrittäjävetoisille Alina-yrityksille. Hoitohenkilökuntaa on v. 2018 alussa 12 työntekijää joko osa- tai kokoaikaisissa työsuhteissa.

– Suurimmat kiitokset valinnastani osoitan pilottiyksikön työporukalle. Hehän sen suurimman työn ovat tehneet. Ketjujohtaja Satu Jäntille myös kiitokset. Sadulta saatu tuki ja neuvot ovat olleet arvokkaita matkan varrella, Sirpa jakaa tunnustusta.

Pilottiyksikön vastuuhoitajuuden lisäksi Sirpa on merkittävässä roolissa koko Alina-ketjussa, sillä hän toimii aina aloittavien yrittäjien kenttäkouluttajana.

– On myös ilo tutustua aina kaikkiin yrittäjiin. Heiltä saa aina uutta intoa ja puhtia myös omaan työhön.