Vuoden Alina-yrittäjä Minna Partti palkittiin myös valtakunnallisena Franchise-yrittäjänä

Perjantaina 29.3. Helsingissä pidetty Franny-gaala oli Alinalle oikea jättipotti, sillä vuoden Alina-yrittäjäksi valittu Minna Partti valittiin myös valtakunnalliseksi franchising-yrittäjäksi!

Alina Iisalmen yrittäjä Minnalle myönnettiin gaalassa myös Fennian ja Elon jakama Vuoden suunnannäyttäjä-palkinto. Lisäksi koko Alina-ketju palkittiin vuoden franchise-ketjuna.

– Nämä ovat niin isoja tunnustuksia, että ei oikein tahdo edes tajuta. Todella hieno juttu meidän ketjulle ja työntekijöille. Mukavaa, että hoiva-alan yrittäjälle annetaan näin suuri tunnustus ja saamme tätä kautta työllemme näkyvyyttä, Minna kiitteli.

Minna Partti on toiminut Alina-yrittäjänä vuodesta 2015 lähtien ja laajentanut toimintaansa kannattavasti Iisalmen lisäksi Nilsiään, Kiuruvedelle ja eri puolille Pohjois-Savoa. Partin yritys Kertun Kotihoiva Oy kasvatti vuonna 2018 liikevaihtoaan peräti 65 prosenttia ja työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä.

– Kunnia palkinnoista kuuluu meidän Alina-ketjulle ja minun työntekijöilleni. Enhän minä tätä yksin ole todellakaan tehnyt, vaan suuri kiitos kuuluu myös heille, Minna jakoi tunnustusta.

– Vaikka en ole vielä montaa vuotta yrittäjänä toiminut, olen mielestäni aika virkeä yrittämään. Alussa kasvu oli maltillista, mutta nyt markkinaraot ovat auenneet ja mahdollistaneet suuren kasvun.

Laadukkaasta palvelustaan ja positiivisesta yrittäjähenkisyydestään tunnettu Partti on myös aktiivinen franchisingaatteen puolestapuhuja erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja sosiaalisessa mediassa.

– Yrittäjäelämä on välillä todella rankkaa ja epätoivon hetkiä iskee toisinaan. Tästä saadaan valtavasti uutta virtaa ja töitä jatketaan topakasti eteenpäin, Minna painotti.

Vuoden valtakunnallinen franchise-yrittäjä Minna Partti.