Vuoden kasvuyritys tulee Lahdesta

Alinan Ketjuhallinto palkitsi Alinan yrittäjäpäivillä Vuoden kasvuyrityksen. Vuoden kasvuyritys on saavuttanut ennätyksellisen kasvun ja kannattavuuden, täyttää laadunmukaisen toiminnan kriteerit ja on vetovoimainen työyhteisö.

Vuoden 2021 kasvuyritystä luotsaa lahtelainen yrittäjä Kevi Akreyi. Keville tunnustus tarkoittaa, että hän on onnistunut luomaan työpaikan, jossa ihmiset viihtyvät ja asiakkaat ovat tyytyväisiä

Vuoden Kasvuyritys

  • Ennätyksellinen kasvu
  • Ennätyksellinen kannattavuus
  • Laadunmukainen toiminta
  • Vetovoimainen työyhteisö

Kevi on taustaltaan lähihoitaja ja sairaanhoitaja. Yrittäjänä Kevi on toiminut huhtikuusta 2020 lähtien.

Olen hoitajaksi valmistuttuani ja työkokemusta saaneena unelmoinut, että saisin tehdä työtä juuri omalla persoonallani ja tyylilläni. Haaveilin työpaikasta, jossa pystyisin työlläni vaikuttamaan asioihin ja ihmisiin.  Minulle tärkeää oli myös se, että työpanostani arvostettaisiin ja olisin tärkeä osa työyhteisöä.

Kriteerejä vastaavan työpaikan löytäminen tuntui vaikealta. Joten päätin lähteä itse yrittäjäksi ja luomaan unelmieni työpaikkaa. Tällä hetkellä uskallan sanoa, että olen toteuttanut yhden unelmistani.

Kevi panostaa jatkossakin henkilöstön työtyytyväisyyteen. Myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä yrityksen palveluihin. Kevin tiimi haluaa ylittää asiakkaiden odotukset ja tiimi saakin hyvää asiakaspalautetta lähes päivittäin.