Yrittäjien välinen kohtaaminen antaa voimaa – Turun yrittäjät

”Meillä Turussa on täällä ihan mahtavat kollegat!”, hehkuttaa Naantalin ja Turun alueella toimiva Alina-yrittäjä Kirsi Viro. Kirsi puhuu alueen muista Alina-yrittäjistä, joita ovat Anne Virmajoki, Heidi Alsuwafi ja Aija Heikkilä. Yhteistyötä yrittäjien välillä on ollut alusta alkaen.

Alueen yrittäjät soittavat toisilleen sekä hetken mielijohteesta, että tiukan paikan tullen, kuten esimerkiksi sairastapauksissa. PPP, eli perinteinen perjantaipalaveri, kuuluu Annen sekä Kirsin viikkoon joko ruokailun merkeissä tai ainakin puhelimitse.

Alina-yrittäjäpäivät ovat myös mahdollisuus tavata muiden alueiden yrittäjiä kahdesti vuodessa.

”Minulla on – voisi jo sanoa – ystäviä etelästä pohjoiseen. Kun kokoonnumme kahdesti vuodessa, muistamme taas, mikä tässä kaikessa on tärkeää.”, Anne summaa. Yrittäjien välinen kohtaaminen antaa voimaa ja muistuttaa siitä, että aina on joku, jolle voi soittaa niin hyvinä kuin huonompina hetkinä.

”Kun yrittäjiä on jo useampia samalla alueella, yhteistyö muiden ketjun yrittäjien kanssa on tuntunut tosi hyvältä ja turvalliseltakin. Ihanaa kun Alina-perheemme on kasvanut tälläkin alueella!” iloitsee Heidi.

Alueella alkaa myös yksi yhteinen asiakas, jossa kolme alueen Alinaa on hoitamassa. Yhteistyö on myös mahdollisuus palvella asiakkaita paremmin myös isojen asiakastuntimäärien hoidossa.

Kuvassa ylävasemmalla Anne Virmajoki, oikealla Kirsi Viro ja vasemmalla alhaalla Heidi Alsuwafi.