Tietoa meistä

  • Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kotityö-, hoiva- ja kotisairaanhoitopalveluja sekä lapsiperheiden palveluita. Alinan toiminta perustuu omahoitajuuteen.
  • Autamme asiakkaitamme elämään mielekästä arkea omassa kodissaan
  • Haluamme parantaa ikääntyvien elämänlaatua ja hyvinvointia.
  • Kehitämme jatkuvasti uusia palvelutuotteita, joiden avulla parannamme asiakkaidemme elämänlaatua.

Visiomme on olla Suomen tunnetuin kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä kotipalveluita kannattavasti tuottava alansa markkinajohtaja.

Missiomme on parantaa ikääntyvien tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Kaiken toiminnan perustana on asiakas tarpeineen ja toiveineen. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvoinnin parantaminen ja mahdollistaminen.

Laadukkuus

Alina-palvelut tuotetaan ammattitaitoisesti, ystävällisesti, uusiutuvasti, omahoitajaperiaatteella sekä tyytyväisyystakuulla. Toiminnan kokonaislaatu syntyy sertifioidusta palvelusta ja liiketoiminnasta, jossa huomioidaan luotettavuus kaikkien yhteistyötahojen kanssa toimiessa.

Luotettavuus

Olemme luotettavia ja teemme minkä lupaamme asiakasta, omaisia ja yhteistyökumppaneita kunnioittaen.

Ammatillisuus

Alinan työntekijät ovat oman alansa koulutettuja ammattilaisia, joiden työhyvinvointi on palvelujemme laadun tae. He tekevät työnsä ammattitaitoisesti. Alina-palvelut tuotetaan oikea-aikaisesti ja tarvelähtöisesti.

 

Paikalliset Alina-yrittäjät työllistävät hoiva- ja kotityöpalvelualan ammattilaisia ympäri Suomen. Vuonna 2022 Alinalla on jo lähes 35  yritystä ympäri maata.

Alina ketjuhallinnon yhteystiedot

Alina Hoivatiimi Oy on osa pohjoismaista hyvinvointikonserni Norlandiaa.

Lue lisää: Norlandia

 

Yhteistyökumppaneitamme