Alina-ketju

Mahdollistamme itsenäisen ja laadukkaan elämän omassa kodissa

Alina-ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kotityö- ja hoivapalveluja, kotisairaanhoitoa sekä lapsiperheiden kotipalveluja. Jokainen alinalainen on oman alansa ammattilainen, taitava ja ystävällinen. Alina kehittää jatkuvasti uusia palveluja parantamaan asiakkaiden elämänlaatua ja hyvinvointia.

Lähes kaikki Alina-ketjun yksiköt ovat paikallisen yrittäjän vetämiä yrityksiä. Vuonna 2022 Alinalla on jo lähes 35  yritystä ympäri maata.

Katso lähin Alinasi!

Alina ketjuhallinnon yhteystiedot

 

Alina on yritys, joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita hoivapalveluita kotiin.
Alina on asiakkailleen ja muille sidosryhmille luotettava ja haluttu yhteistyökumppani, jonka palveluksessa työskentelee iso joukko alan ammattilaisia.
Alinan toiminta perustuu yrittäjämäiseen toimintatapaan ja asenteeseen.

Mitä Alina tekee?

Alina on asiakkaita kuunteleva, luotettava ja vastuullisesti toimiva hoiva-alan palveluyritys.

  • Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kotityö-, hoiva- ja kotisairaanhoitopalveluja.
  • Autamme asiakkaitamme elämään hyvää arkea omassa kodissaan ja työmme tavoitteena on kannustaaa heitä omatoimisuuteen
  • Tuotamme asiakkaille kokonaisvaltaisia hoivapalveluita. Alinan toiminta perustuu omahoitajuuteen.
  • Haluamme parantaa ikääntyvien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia.
  • Alina on alan edelläkävijä ja kehittämme jatkuvasti uusia palvelutuotteita, joiden avulla parannamme asiakkaidemme elämänlaatua.

Alina-ketjun visio on olla Suomen tunnetuin kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä kotipalveluita kannattavasti tuottava alansa markkinajohtaja.

Alina-ketjun missio: Parantaa ikääntyvien tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia.

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Kaiken toiminnan perustana on asiakas tarpeineen ja toiveineen. Tavoitteena asiakkaan hyvinvoinnin parantaminen ja mahdollistaminen.

Laadukkuus

Alina-palvelut tuotetaan ammattitaitoisesti, ystävällisesti, uusiutuvasti, omahoitajaperiaatteella sekä tyytyväisyystakuulla. Toiminnan kokonaislaatu syntyy sertifioidusta palvelusta ja liiketoiminnasta, jossa huomioidaan luotettavuus kaikkien yhteistyötahojen kanssa toimiessa.

Luotettavuus

Olemme luotettavia ja teemme minkä lupaamme asiakasta, omaisia ja yhteistyökumppaneita kunnioittaen.

Ammatillisuus

Alinan työntekijät ovat oman alansa koulutettuja ammattilaisia, joiden työhyvinvointi on palvelujemme laadun tae. He tekevät työnsä ammattitaitoisesti. Alina-palvelut tuotetaan oikea-aikaisesti ja tarvelähtöisesti.

 

Alina -ketju koostuu itsenäisistä ja paikallisista yrityksistä, joilla on paikallinen yrittäjä ja jotka työllistävät paikallisia kotipalvelualan ammattilaisia.

Alinan emoyritys Alina Hoivatiimi Oy on osa pohjoismaista hyvinvointikonserni Norlandiaa. Monipuolisia palveluita kaiken ikäisille ihmisille tarjoava Norlandia tuli Alina Hoivatiimi Oy:n omistajaksi helmikuussa 2019.

Katso ja lue lisää: Norlandia ja Norlandia YHDESSÄ

 

Yhteistyökumppaneitamme