Alinan asiakkaaksi puskaradion välityksellä

Tamperelaisessa palvelukodissa asuva Enni Kekäläinen on päätynyt Alinan asiakkaaksi tuttavan suositusten kautta. Iloisella asenteella eteenpäin katsova Enni pohtii jo mahdollisten lisäpalveluiden hankkimista nykyisten lisäksi.

Elämäntyönsä maanviljelijänä Tampereen Teiskossa tehneellä Enni Kekäläisellä ja Tampereen Alina-yrittäjä Virpi Salmisella on yhteinen tuttava, jonka perusteella Enni päätti kysyä Alinan palveluita itselleen.

– Näin se sana kiertää. Puskaradio on hyvä näissä asioissa, Enni toteaa.

Sortavalasta lähtöisin oleva Enni on valmis ottamaan lisäpalveluita heti kun tarve vaatii.

– Tässä vaiheessa toimin vielä itse, koska kunto on niin hyvä! Mutta koskaan ei voi tietää, Enni pohtii.

Alina tarjoaa Tampereella kaikkia palveluitaan aina sairaanhoidosta siivoukseen saakka. Enni pohtiikin jo siivoamista yhtenä mahdollisena uutena palveluna.

– Ja jos en itse pääse liikkeelle, kauppa-asiointiapu on sellainen joka tulee ensimmäisenä mieleen.

Enni on varautunut hyvin tulevaan. Ajastaan erittäin hyvin perillä oleva ja useisiin ajankohtaisiin asioihin kantaa juttutuokion aikana ottanut 85-vuotias on jo siis suunnitellut mitä mahdollisia Alina-palveluita hän lähiaikoina mahdollisesti tarvitsisi. Eräs toinen suunnitelma toteutuu jo lähiaikoina.

– Olen lähdössä Jerusalemiin. Tilaisuus on nyt, enää ei voi viivyttää! Voi olla, että jalka ei toimikaan enää vuoden päästä, Enni naurahtaa.

Enni kokee saaneensa Alinan asiakkaana hyvää ja mukavaa palvelua. Hän suosittelee mielellään Alinaa kaikille apua tarvitseville.

– Olen kertonut tuttavilleni, miten hyvää hoitoa olen Alinasta saanut. Tässä onkin yksi tuttavapariskunta tulossa käymään, ja he ovat myös miettineet palveluiden ostamista. Levitänpä puskaradiota siis itsekin!

– Ei ole mitään estettä, etteikö tästä voitaisi jatkaa yhteistyötä. Olen vielä sen verran hyvässä kunnossa, että pääsen liikkeelle hyvin. Tiedän kuitenkin, mistä löydän apua jos tarve tulee. Ja tiedän että sitä myös saan, Enni kiittelee.