”En olisi ikinä saanut muualta näin hyvää palvelua”

Raisiolainen Terttu on äärimmäisen tyytyväinen Alinasta saamiinsa palveluihin. Omahoitajuus, sovitut käyntikerrat ja ennen kaikkea palvelun laadun taso ovat hänelle mieleen.

Terttu on tyytyväinen Alinan palveluihin.

Terttu oli parin vuoden ajan miehensä omaishoitajana ja huomasi samaan aikaan myös oman kuntonsa huononevan. Pieniä vaivoja oli ollut jo aikaisemmin, mutta sinnikäs nainen taisteli omasta voinnistaan huolimatta puolisonsa rinnalla.

Puolison poismenon jälkeen hän vaihtoi uuteen asuntoon ja totesi tilanteen – kaikkea ei voi enää tehdä yksin, vaan apua on saatava.

Hoivapuolen palvelut tulivat aluksi julkiselta puolelta. Toimintatavat eivät kuitenkaan miellyttäneet kaikilta osin. Terttu laskeskeli, että hänen luonaan kävi lähemmäs 40 eri hoitajaa asiakassuhteen aikana.

– Ihmiset olivat niin erilaisia, että ei oikein aina tiennyt miten heihin pitäisi suhtautua. Joku ei halunnut keskustella ollenkaan ja toiset taas olivat vilkkaampia puhumaan. Koska olen itse kova puhumaan, toivon ja odotan että toinenkin puhuisi.

– Lisäksi julkisella puolella oli niin iso aikahaarukka, jolloin käynti oli merkitty tapahtuvaksi – klo 12 – 15.30. Minun piti aina joka ikinen päivä odottaa koko iltapäivä, milloin tänne tullaan.

Lopulta monen tekijän summasta tuli tarve tehdä muutos.

– Olin saanut jostain Alinan mainoksen, tai nähnyt sellaisen. Nimi jäi mieleen ja päätin ottaa yrityksestä selvää. Ennestään Alina ei ollut ollenkaan tuttu, mutta koin että siinä oli hyviä asioita.

– Siinä vaiheessa päätin ottaa Maskusta Alinan avukseni, Terttu täsmentää.

Ja kaikki on tähän mennessä sujunut Tertun mukaan todella hyvin. Tärkeimpinä juttuina tyytyväisyyteensä Anne Virmajoen Alina-yrityksen asiakkaana Terttu mainitsee samojen henkilöiden käynnin ja tarkasti sovitut käyntiajankohdat.

– Nyt tiedän aina, mihin aikaan tänne tullaan. Ja jos tulee muutoksia, niistä ilmoitetaan minulle. Olen tullut tutuksi Emmin ja Annen kanssa. Heihin on tullut luottamus.

Eikä palvelu jää pelkkään hoivaan. Kaikki käyntikerrat voidaan räätälöidä sen mukaan, mikä aina asiakkaan tarve on.

– Palvelualttius on huippuluokkaa. Minua käytetään apteekissa ja saan esimerkiksi keväällä kukkaset pihalleni, kun vaan soitan ja sanon että millaisia kukkasia haluan. On ollut tässä toipilasaikana niin paljon eri tilanteita…

– Ihan itkettää, koska minua on palveltu niin hyvin. Ihan yli odotusten. En olisi ikinä saanut muualta tällaista palvelua, Terttu saa sanotuksi pienen tauon jälkeen.

Terttu on kertonut kokemuksistaan ystäväpiirilleen ja saanut myös sukulaisiaan Alinan asiakkaiksi. Hyviä palvelukokemuksia syntyy myös pienistä huomionosoituksista, joita hän ei osannut ollenkaan odottaa.

– Hämmästyin kun minulle tuotiin nimipäivänäni kahvileipää ja myös syntymäpäiväni huomioitiin. Se on mielestäni hienoa, että asiakkaan tärkeys osoitetaan näin.

– Olen enemmän kuin tyytyväinen Alinan palveluun. Ja olen mielelläni siitä kaikille kertonutkin.

Yrittäjä Anne Virmajoki auttaa Terttua hoivatöiden lisäksi myös kaikissa muissa käytännön asioissa, kuten mm. erilaisissa paperiasioissa.