“Jag rekommenderar Alinas tjänster till alla” – Laimi skulle inte byta ut Marianne mot någon annan

Dörren till det vackra frontmannahuset nära Jakobstads centrum öppnas. Laimi, som har bott i huset i sextio år, väntar redan på sina gäster – såsom många gånger tidigare under sin kundrelation med Alina.

Laimi pratar vid köksbordet och berömmer kvaliteten på Alina-tjänsten

Laimi, som fick syn på Alinas Jakobstads-annons i tidningen, kontaktade företagaren Marianne Invenius, när behovet av hemhjälp började bli nödvändigt. Efter samtalet fanns det inget behov av att överväga andra alternativ.

– Jag upptäckte att ett företag som detta erbjuder hemtjänster här i Jakobstad. Och därtill mångsidiga sådana. Jag ringde numret i annonsen och Marianne svarade genast. Det är inte alltid alla svarar. Jag fick genast ett gott intryck av företaget.

“Och allt har gått otroligt bra med Marianne,” ler Laimi.

Laimi får regelbundna besök av två Alina-anställda. Förutom vård och städhjälp av hög kvalitet är det viktigt för henne att det är samma personer som besöker henne.

– Jag har ingenting att klaga på, det har gått väldigt bra. Jag får god service av alla och skulle inte byta ut Alinas tjänster och Marianne mot någonting annat.

– Eftersom samma personer kommer till mig för att städa och erbjuda vård, behöver jag inte förklara saker och ting varje gång. När jag får besök hittar Alinas vårdare det de behöver och sätter omedelbart igång, förklarar Laimi.

Ibland har man tur. Lyckligtvis för Laimi, råkade Marianne vara på plats precis då ett allvarligt sjukdomsanfall inträffade.

– Marianne räddade mitt liv. Hon var på plats när det tänkte gå illa och kunde hantera situationen. Jag märkte till en början inget speciellt, men Marianne såg genast att allt inte var som det skulle med mig, berömmer Laimi.

Efter återhämtningsperioden återvände Laimi till sitt eget hem och Alinas besök fortsätter som förut.

– Jag kan varmt rekommendera Alinas och Mariannes tjänster till alla Jakobstadsbor. Jag har inte haft något att anmärka på och allt har gått bra. Jag är så nöjd med servicen och tacksam för all den hjälp jag har fått av Alina så här långt, betonar Laimi.

Laimi berättar att Marianne är hennes livräddare.