Leenan tuttavan suositus osui kohdalleen

Imatralaisen Leenan päätös palveluntarjoajasta osui Alinan kohdalle. Taustalla oli tuttavan suositus, joka osoittautui mainioksi ratkaisuksi.

Leena on ollut Alina Imatran asiakas omien sanojensa mukaan ”jo hyvän matkaa”, eli noin kahden vuoden ajan.

– Avustaja-asia tuli minulle ajankohtaiseksi. Kuulin niin paljon hyviä suosituksia Alinasta, että päätin tarttua koukkuun.

Ensimmäiset kaksi kuukautta toinen palveluntarjoaja tuotti Leenan palvelut. Sen jälkeen hänellä oli valinta edessään ja päätös osui suositusten perusteella Alina Imatraan ja yrittäjä Katri Kaskisen palveluihin.

– Ja olen ollut siihen päätökseen hyvin tyytyväinen, Leena täsmentää.

Leenan mielestä Alinan palveluissa parasta on joustavuus. Työntekijät ovat olleet myös mukavia ja heidän kanssaan on Leenan mukaan pärjätty.

– Monen muun tyyli on erilainen. Ylhäältä vähän sanellaan ja tiedetään, mikä minulle on muka parasta. Minua haluttiin kontrolloida liikaa. Alinan kanssa yhteistyö on kuitenkin sujunut hyvin.

– Minulle merkitsee paljon se, että ihmiset ovat mukavia. Katrin työntekijävalinnat ovat selvästi osuneet hyvin kohdalleen, Leena naurahtaa.

Leenalle kävi hauska yhteensattuma ensimmäisen palveluntarjoajan ja Alinan työntekijän kanssa. Silloisesta työntekijästä tuli myöhemmin Alinan työntekijä, joten Leena pääsi nauttimaan vanhan tutun palveluista jatkossakin.

– Meistä tuli hänen kanssa hyvät ystävät. Tuntui, että koko elämä loppui kun hän ei enää käynytkään luonani. Sitten hänestä tulikin alinalainen! Oli iloinen yllätys.

Runojen lisäksi Leena harrastaa myös kuvataiteita. Seinällä on hänen omia teoksiaan.

Muitakin yllätyksiä ja vaihteluita matkan varrelle on sattunut. Leena kertoo, että hänen kanssaan tehdään viikoittaiset perusjutut ja tiettyinä päivinä käydään aina asioilla.

– Kauppa, apteekki ja kirjasto. Ne ovat asiointikäynnin pyhä kolminaisuus, Leena murjaisee.

– Käytiin kerran hoitaja Leena-kaiman kanssa asioilla. Tehtiin samalla pieni Imatra sightseeing ja oli aika kiva yllätys, kun käytiinkin samalla hänen kotonaan katsomassa hänen eläimiään. Se oli vähän odottamaton juttu, mutta oli eläinihmisenä mukava nähdä hänen kissojaan.

Leena on ehtinyt jo suositella Alinan palveluita tutuilleen ja ollut myös mm. mukana Alina Imatran syntymäpäivätilaisuudessa esiintyvänä taiteilijana.

– Nämä tilaisuudet ovat hirvittävän mukavia. Lausuin siellä itse tekemiäni runoja.

– Oma kokemukseni palveluista on niin hyvä, että haluaisin muidenkin ihmisten hyötyvän Alina-palveluista. Ihmiset ovat mukavia ja tekevät työnsä hyvin, Leena korostaa.

Juttutuokio Leenan kanssa alkaa olla lopuillaan ja edessä on tuttu asiointikäynti hoitaja-Leenan kanssa.

– Mepäs tästä tehdään samalla lähtöä kaiman kanssa. Pyhä kolminaisuus edessä, Leena virnistää.