”Suosittelen Alinan palveluita kaikille” – Laimi ei vaihtaisi Mariannea mihinkään

Pietarsaaren keskustan lähettyvillä olevassa komeassa rintamamiestalossa aukeaa ovi. Kuutisenkymmentä vuotta talossa asunut Laimi odottaa jo vieraitaan – kuten jo niin monta kertaa Alina-asiakkuutensa aikana.

Aikoinaan lehdestä Alina Pietarsaaren mainoksen huomannut Laimi otti yhteyttä yrittäjä Marianne Inveniukseen, kun kotiavun tarve alkoi tulla välttämättömäksi. Soiton jälkeen muita vaihtoehtoja ei tarvinnut miettiä.

Laimi rupatteli keittiönsä pöydän äärellä ja kiitteli Alina-palveluiden laadukkuutta.

– Huomasin, että tällainen yritys tarjoaa täällä Pietarsaaressa kotiapua. Ja vieläpä monipuolisesti. Soitin mainoksessa olleeseen numeroon ja Marianne vastasi heti. Kaikki eivät välttämättä aina vastaa. Sain heti hyvän vaikutelman yrityksestä.

– Ja kaikki on sujunut mahdottoman hyvin Mariannen kanssa, Laimi hymyilee.

Laimin luona käydään säännöllisesti kahden alinalaisen voimin. Laadukkaiden hoivapalveluiden ja kotisiivoustyön lisäksi hänelle on tärkeää, että hänen luonaan käy samat henkilöt.

– Minulla ei ole mitään moittimista, meillä on mennyt todella hyvin. Saan kaikilta hyvää palvelua, enkä vaihtaisi Alinan palveluita ja Mariannea mihinkään.

– Kun samat henkilöt käyvät luonani siivoamassa ja hoivaamassa, heille ei tarvitse selittää asioita uudelleen ja uudelleen. Kun tänne tullaan, Alinan hoitajat tietävät mistä mikäkin löytyy ja heti alkaa tapahtua, Laimi kiittelee.

Kaikki voi joskus olla pienestä kiinni. Laimin onneksi Marianne sattui olemaan paikalla juuri silloin kun vakava sairauskohtaus iski.

– Marianne on minun hengenpelastajani. Hän oli paikalla, kun meinasi käydä huonosti ja osasi toimia tilanteessa. En minä itse aluksi huomannut mitään ihmeellistä, mutta Marianne näki heti, että minulla ei ole kaikki kunnossa, Laimi kiittelee.

Toipumisjakson jälkeen Laimi pääsi takaisin omaan kotiinsa ja Alinan käynnit jatkuvat entiseen malliin.

– Voin suositella lämpimästi Alinan ja Mariannen palveluita kaikille pietarsaarelaisille. Minulla ei ole ollut mitään moitittavaa ja kaikki on sujunut hyvin. Olen niin tyytyväinen palveluun ja kiitollinen kaikesta avusta, mitä olen tähän mennessä Alinasta saanut, Laimi korostaa.

Laimin mukaan Marianne on hänen hengenpelastajansa.