Tellervo saa läheistä ja luotettavaa Alina-palvelua

Tellervon asiakkuus Alinassa ei ole ollut vielä pitkä, mutta hän on sitäkin tyytyväisempi saamaansa palveluun. Yrittäjä Tarja Karpovin asiakkaaksi hän päätyi kaupungin palveluohjauksen kautta.

– Alina ei ollut minulle ennestään yhtään tuttu, en tiennyt tästä yrityksestä mitään. Mutta hyvin on sujunut! Kaikki täällä luonani käyneet ovat olleet oikein mukavia ihmisiä, Tellervo kiittelee.

Tarja ja muut Alina Lahden hoitajat ovat Tellervon mukaan tehneet sovitut hommat ajallaan ja tarkasti. Alina tarjoaa hänelle päivittäin suuren avun.

– Luottamus ja turvallisuus ovat kaikkein tärkeintä. Minulla on nyt kaikki täällä kotona hyvin. En osaa oikein kuvitella tai vaatia parempaa.

– Tykkään tästä nyt kovasti. Palvelu tuntuu mukavalta ja läheiseltä, kenelläkään ei ole kiire mihinkään.

Tellervolla on jäänyt yksi siivouskerta hyvin mieleen. Olohuoneeseen tultuaan hän lähes säikähti näkemäänsä, kun ikkunat oli pesty.

– Ikkunat olivat niin kirkkaat, että ihan hämmästyin!

Tellervo on jo ehtinyt tutustua tarkemmin Alinan palvelukokonaisuuteen ja lueskellut esitteet huolella. Tehdyn työn lisäksi Alinan ystävällinen ja ihmisläheinen palvelu on tehnyt häneen suuren vaikutuksen.

– Heiltähän löytyy kaikkia siivoushommia ja eri kotihoidon töitä. Monenlaistahan tässä on jo minunkin luona ehditty tehdä.

– Mutta arvostan sitä kovasti, että he käyvät tarvittaessa vaikka joka päivä ja ovat minulle myös seurana. Ei tarvitse olla ihan koko päivää yksin, Tellervo kiittelee.

Tellervo saa Alina Lahdelta ja yrittäjä Tarja Karpovilta hyvää huolenpitoa.