Alina Naantali

Turun, Naantalin ja Maskun alueella kotipalveluita tarjonnut yrittäjämme Anne Virmajoki on pitkällisen harkinnan päätöksenä päättänyt lopettaa Alina yrityksensä toiminnan. Toiminta päättyy 1.9.

Kun sairaanhoitaja Anne Virmajoki aloitti Alina ketjussa yrittäjänä vuonna 2017, hän oli päättänyt tarjota asiakkailleen laadukasta hoivaa ja kiireettömiä kohtaamisia. Idearikas innostuja onnistuikin luomaan yrityksestään kasvavan upean tiiminsä tuella. Jo vuonna 2020 Annen sinnikkyys huomattiin ja hänet palkittiin Vuoden Alina yrittäjänä vuosittaisessa Franny-gaalassa 22.9.2020.

Yrittäjänä Anne painotti aina laatukriteerien mukaan toimimista unohtamatta loistavan tiimihengen luomista. Alina vuodet Anne kiteyttääkin näin, “Opin paljon uutta ja mielenkiintoista. Tielläni riitti niin haasteita mutta ennen kaikkea onnistumisia. Yhdessä tiimini kanssa saimme aina asiat lutviutumaan.”

Päivystysnumeromme poistuu käytöstä 1.9., jonka jälkeen voit olla yhteydessä sähköpostitse lokakuun loppuun saakka .

Mikäli tarvitset Alinan monipuolisia kotipalveluita Naantalin alueella, ota yhteys Naantali keskusta, Kreivinkulman yrittäjä Kirsi Viroon.

 

  Vuoden 2020 Franny Awards-voittaja

 

 

Hinnasto

Alina Naantali hinnasto 2023 (PDF)

Ota yhteyttä

  • Anne Virmajoki
    yrittäjä, sh, TtM

Alina Naantali

Toimiston käyntiosoite:
Asentajankatu 4 b D 86
20320 Turku

Postiosoite:
Luolavuorenpolku 6
21250 Masku

KSH Kotihoito Syke Oy
Y-tunnus: 2829181-5

Tietosuojaseloste

Tilauslomake

  • Alinalle voi myös soittaa - katso yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.