Hoivapalvelut, Alina Turku – Raisio

Turvallista ja ystävällistä apua sitä tarvittaessa.

Turvaa kotona asuminen ja varmista omannäköisesi elämä omassa kodissasi! Alinan hoivapalvelut sinulle tarjoaa ystävälliset ja koulutetut hoitajat.

Alinan hoivapalvelut sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille kotona apua tarvitseville. Hoitokäyntien pituudet vaihtelevat aina puolesta tunnista koko päivän mittaisiin käynteihin. Hoivapalvelumme tukevat monitahoisesti niin asiakkaidemme, heidän läheistensä ja omaishoitajien arjessa jaksamista.

Miten saan hoivapalvelut käyttöön itselleni tai läheiselleni?

Soita, laita tekstiviesti, tai lähetä sähköposti yrittäjälle! Tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu!

Miten usein hoivapalvelumme käy?

Avun tarve vaihtelee jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Kun otat meihin yhteyttä, teemme ensimmäiseksi ilmaisen kartoituskäynnin, jolloin pääsemme tutustumaan ja tarkastelemaan hoivapalvelujen tarpeen laajuutta. Hoivapalvelumme käy avustamassa tarpeen mukaan esimerkiksi muutamana kertana päivässä tai esimerkiksi säännöllisesti sovittuina päivinä. Olemme asiakkaan luona pienen hetken tai viivymme koko päivän.

Samoin kartoitamme hoivapalveluiin liittyvät hoitotarvikkeet ja apuvälineet. Kauttamme on saatavilla monenlaisia apuvälineitä ja hoitotarvikkeita arjen avuksi. Alina-yritysten kautta on mahdollista tilata mm. aikuisvaippoja ja vuoteensuojia. Kysy lisää omalta Alina-yrittäjältäsi!

Löydät lähimmän Alina-yrittäjäsi yhteystiedot ja hinnaston tästä.

Soita, laita tekstiviesti, tai lähetä sähköpostia yrittäjälle! Tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu!

  • Alina-palvelut ovat palvelusetelipalveluita! Lue lisätietoja tästä
  • Alina-palvelut ovat laatusertifoituja
  • Palvelua jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 40 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!

Suihkutus- ja peseytymispalvelu
Ulkoilu- ja virkistyspalvelu
Omaishoitajien sijaistaminen
Hoitotarvikkeet ja apuvälineet

Perusjalkahoidot

Kysy lisää yrittäjältäsi!

 

 


Palaa takaisin